AGF KVINDEFODBOLD: - VI SKAL VÆRE KLOGE OG TÅLMODIGE

11.03.2022 05:26

 AGF Kvindefodbold tager søndag hul på det første af to opgør i pokalsemifinalen på søndag.

Søndag fortsætter pokaleventyret for AGF Kvindefodbold, der tager imod Fortuna Hjørring i semifinalen af Gjensidige Kvindepokalen på Fredensvang.

I sidste weekend blev det til en sejr på 2-1 over Odense Q efter forlænget spilletid, og nu venter endnu en spændende pokalkamp over to opgør.

- Vi ved, at Fortuna Hjørring er en supersvær modstander. De spiller i et højere tempo end Odense, og det tror jeg er godt til os, siger Sofie Bloch, der scorede i pokalkvartfinalen mod Odense Q.

Pokalsemifinalen bliver afgjort over to kampe. AGF Kvindefodbold spiller hjemme i Aarhus i det første opgør, inden returopgøret i Hjørring i næste uge.

- Det bliver vigtigt, at vi er kloge. Vi skal være tålmodige og tænke på, at kampen skal vindes over to gange 90 minutter.

- Pokalturneringen er rigtig vigtig for os. At vi er kommet i semifinalen, viser også, at vi stadig kan være med blandt de bedste, siger Sofie Bloch.

I foråret skal AGF Kvindefodbold spille kvalifikationsliga i jagten på at blive i landets bedste, kvindelige fodboldrække.

I optakten er det blevet til testkampe mod Thisted, HB Køge og netop Fortuna Hjørring, og i søndagens pokalkamp skal trøjen vises frem på bedste manér.

- Vi ser ikke os selv som et hold i kvalifikationsligaen, men som et ligahold. Det skal vi ud at bevise. Vores forberedelser har været gode. Det har været godt for os at møde nogle gode hold, og vi har haft rigtig gode træninger. Stemningen i truppen er god, og med den lange optakt glæder vi os bare til at spille kampe, der gælder, siger Bloch.

Pokalsemifinalen mod Fortuna Hjørring bliver fløjtet i gang på Fredensvang på søndag klokken 13.00. Arbejdernes Landsbank sørger for gratis entré og gratis kaffe fra BKI.