AGF KVINDEFODBOLD: VI LEVER STADIG I POKALEN EFTER FLOT COMEBACK

13.03.2022 13:58

Bagud 0-2 efter første halvleg så det sort ud for finaledrømmene hos AGF Kvindefodbold. Men et flot comeback sikrede 2-2 og nu lever vi inden returopgøret næste weekend.

Med høj solskin og blå himmel dannede Fredensvang rammerne om et pokalbrag, da AGF Kvindefodbold tog imod Fortuna Hjørring i det første semifinaleopgør i Gjensidige Kvindepokalen.

Vi fik en rigtig ærgerlig start på opgøret. Efter få minutters spil kom Fortuna Hjørring foran med 1-0 på et uheldigt selvmål. Derfor skulle vi ud at jagte en udligning.

Få minutter senere blev det desværre også 2-0 til gæsterne. Et indlæg blev sendt over i det bagerste rum, hvorefter bolden havnede i netmaskerne bag Katrine Svane.

Som 1. halvleg skred frem, kom vi bedre med i opgøret. Vi fik skabt nogle kombinationer på gæsternes banehalvdel, men den helt store chance udeblev.

Kort før pausen fik vi reduceret. En god skudfinte fra Maria Herdel blev fulgt op af et godt indlæg til det bagerste område. Sofie Bloch dukkede op ved bagerste stolpe, og hun sparkede bolden i kassen til 2-1.

Få øjeblikke senere truede vi igen Fortuna Hjørrings mål. Denne gang var der knap så meget kvalitet, men en god afslutning på 1. halvleg. Så 2-1 ved pausen.

Efter pausen fik Fortuna Hjørring en stor chance. Heldigvis manglede kvaliteten i afslutningen, der strøg forbi den ene opstander i Katrine Svanes mål.

Maria Olsen blev skiftet ind i stedet for Kathrine Spanner efter pausen, og ti minutter inde i 2. halvleg havde hun et godt forsøg fra distancen. Desværre sad skuddet lige i favnen på gæsternes keeper, og stillingen var dermed stadig 2-1 efter en times spil.

Lidt senere var vi igen farlige i gæsternes ende. Denne gang var det Caroline Ahrendtsen, der forsøgte sig med et langskud. Skuddet var en tand for yderplaceret, hvorfor bolden gik forbi stolpen.

Det gode spil fortsatte, og midtvejs i 2. halvleg fik presset Fortuna Hjørring ned mod eget mål. Først havde Maria Olsen et godt forsøg, og Maria Herdel leverede også et godt indlæg. Ingen af delene førte til mål, men en rigtig god periode for os i kampen.

Vi fik udbytte af den gode periode med cirka fem minutter igen. En storspillende Maria Olsen trykkede til den lidt udenfor feltet, og bolden blev hamret i kassen til 2-2 i et fremragende comeback.

I slutminutterne pressede Fortuna Hjørring på for et sejrsmål. Men med en god defensiv indsats fik holdt gæsterne fra fadet, og kampen endte 2-2.

AGF Kvindefodbold vs. Fortuna Hjørring 2-2 /Gjensidige Kvindepokalen - Semifinalen / 13.03.2022

0-1: 4’ Selvmål
0-2: 9’ Maria Ficzay
1-2: 42’ Sofie Bloch
2-2: 85’ Maria Olsen