AGF KVINDEFODBOLD I POKALBRAG - DET KRIBLER FOR AT KOMME I GANG

04.03.2022 14:24

AGF Kvindefodbold spiller kvartfinale i pokalturneringen i Odense i morgen.

Efter en lang opstart med masser af gode træninger og hårde testkampe, er cheftræner for AGF Kvindefodbold, Katrine S. Pedersen, ivrig efter at få sparket forårssæsonen i gang i weekenden.

Her tager AGF Kvindefodbold nemlig hul på forårssæsonen, når holdet skal i aktion i en uhyre spændende kvartfinale i Gjensidige Kvindepokalen.

Turen går til Fyn, hvor Odense Q er modstanderen.

- Som spiller havde jeg sommerfugle i maven inden en turneringsopstart, og det har jeg også som træner. Det kribler i mig at komme i gang. Jeg er fortrøstningsfuld, og både spillere og stab har arbejdet rigtig hårdt for at stå med det bedst mulige afsæt, siger cheftræner Katrine S. Pedersen inden kampen, der spilles i morgen lørdag den 5. marts kl. 15 på OB's anlæg i Odense.

- Det er de her weekender, som vi spiller fodbold for. Som træner er det fedt at have en lang pre-season, hvor man kan arbejde på nogle ting. Men det er nu det gælder, og det har både spillere og trænerteamet glædet sig til, tilføjer cheftræneren.

Weekendens pokalbrag kommer efter en lang vinteropstart for AGF Kvindefodbold. I opstarten har holdet spillet testkampe mod blandt andre HB Køge og Fortuna Hjørring, og forberedelserne på træningsbanen peger i den rigtige retning forud for forårsprogrammet.

- Pigerne har arbejdet sindssygt godt. Vi har ramt noget rigtigt i forhold til vores fysiske form. Vi ser formstærke ud, og nu glæder vi os helt vildt til at spille gældende kampe. Vi har haft et stærkt fysisk fokus over vinteren. Vores mål er, at vi skal være det hold i ligaen, der løber mest og klogest. Og det skal vi allerede se i morgen i pokalen, siger cheftræner Katrine S. Pedersen.

Kampen mod Odense Q i kvartfinalen af Gjensidige Kvindepokalen bliver fløjtet i gang på lørdag klokken 15.00. Man er velkommen til at komme og se kampen i Ådalen i Odense.