AGF KVINDEFODBOLD I KVAL-PREMIERE: TUREN GÅR TIL AALBORG

25.03.2022 06:07

I denne weekend tager AGF Kvindefodbold hul på kvalifikationsspillet i Gjensidige Kvindeligaen med en kamp mod AaB i Aalborg.

Efter to opgør mod Fortuna Hjørring i pokalsemifinalen er AGF Kvindefodbold nu klar til at tage hul på kvalifikationsspillet i Gjensidige Kvindeligaen.

Lørdag gæster vi AaB i første spillerunde af kvalifikationen. I efteråret blev det til to tætte kampe mod nordjyderne i grundspillet - en sejr og et uafgjort resultat, og nu jagter vi atter de tre point og dermed en god start på foråret.

Og cheftræner for AGF Kvindefodbold, Katrine S. Pedersen, er fortrøstningsfuld forud for lørdagens udekamp.

- Vi leverede en god indsats i vores pokalkamp i Hjørring i weekenden. Selvom vi ikke kom videre til finalen, var der rigtig meget, vi kunne bruge fra de to kampe frem mod liga-premieren i weekenden.

- Pokalturneringen har vist, at vi har flyttet os, og det giver os grund til at gå ind til turneringskampene med løftet hoved og positivitet. Der venter os mange svære kampe, men dem er vi godt rustet til efter vores gode og lange opstart. Vi ser frem til at komme i gang mod AaB på lørdag, siger cheftræneren.

Lørdagens modstander fra AaB sluttede sidst i grundspillet i Gjensidige Kvindeligaen med to point efter 14 kampe.

Siden afslutningen på grundspillet før jul har nordjyderne spillet flere testkampe. Her er det blevet til nederlag til Fortuna Hjørring, Kolding og FC Thy Thisted, inden de tog en sejr på 4-1 over Vildbjerg i den sidste test i sidste weekend.

Der er kampstart i Aalborg klokken 14.00 i morgen - lørdag. Man kan se kampen direkte her >>>

KONCERNPARTNERE