AGF KVINDEFODBOLD I AKTION LØRDAG: - VI SKAL ARBEJDE HÅRDT

31.03.2022 12:58

AGF Kvindefodbold jagter tre nye point i lørdagens hjemmekamp mod B93.

Vejlby Stadion danner rammerne om forårets første hjemmekamp på lørdag, når AGF Kvindefodbold kl. 13 tager imod B93 i kvalifikations-slutspillet i Gjensidige Kvindeligaen.

I forårspremieren gæstede vi AaB i Aalborg, og her fik vi en god start med en sejr på 1-0 og dermed tre point i en kamp, hvor vi kom frem til rigtig mange chancer. Lørdag spiller skal vi igen i aktion i jagten på point. Denne gang på eget græs i Aarhus.

- Jeg glæder mig til kampen og til at spille på hjemmebane for første gang i foråret. Jeg forventer, at det bliver en lige kamp. Vi mødte B93 to gange i sidste sæson, men ellers har vi ikke mange erfaringer med holdet, siger Maria Herdel fra holdet.

Sidste sæsons møde med B93 var også i kvalifikationsrækken. Her blev det til målfest i begge opgør - først en sejr på hele 6-1 på udebane, inden vi på hjemmebane vandt 3-2.

- Vi skal ikke tro, at vi har vundet på forhånd, fordi vi har vundet vores to første opgør. Vi skal arbejde stenhårdt for at få alle tre point i hus. Stemningen i truppen er god, og vi er klar til på lørdag.

- I Aalborg havde vi bolden meget og kom frem til mange chancer. Dog manglede vi den sidste kvalitet foran mål, og det kan vi forhåbentlig rette op på i lørdagens kamp, fortæller Maria Herdel.

Lørdagens kamp mod B93 bliver fløjtet i gang klokken 13.00 på Vejlby Stadion. Kom og støt kvinderne til tre point ved at købe billetter her >>>

Kampen kan også følges på stream her >>>>