AGF HENTER MARKETINGDIREKTØR MED STÆRKT DIGITALT FOKUS

31.03.2022 06:31

Asger Munkholm tiltræder som marketingdirektør i AGF.

AGF oplever i disse år en kraftig fremgang - både sportsligt, kommercielt og økonomisk. Om nogle år står et nyt, topmoderne fodboldstadion klar i Aarhus, og det vil blot forstærke det kommercielle og sportslige potentiale. Til at indfri det har AGF forstærket organisationen med en nyoprettet stilling som marketingdirektør.

Den tiltrædes af Asger Munkholm, der kommer til AGF fra en lignende stilling hos WhiteAway Group. Her har Asger Munkholm siden 2019 stået i spidsen for marketing på hele det skandinaviske marked.

Før sin tid i WhiteAway var Asger Munkholm direktør for Digital og Forretningsudvikling hos reklamebureauet Clienti. Og Asger Munkholm kommer i det hele taget til AGF med en stærk profil og stor erfaring inden marketing, ecommerce, data og digitalisering.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkes os at tiltrække en kapacitet som Asger, der kan tage vores marketingaktiviteter det næste skridt. Asger er en stærk digital profil, der har et skarpt fokus på data og et moderne og kreativt mind-set. Han kommer med sin store erfaring til at bidrage til, at vi kommer endnu tættere på vores fans, sponsorer og samarbejdspartnere og vi ser frem til, at han skal stå i spidsen for vores dygtige afdeling på det her område, siger adm. direktør i AGF A/S, Jacob Nielsen.

Asger Munkholm - der tiltræder i AGF den 2. maj - ser frem til de nye udfordringer og til at tage livtag med sporten og oplevelsesindustrien.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af AGF og af fodboldens verden som jeg ikke har arbejdet i før. AGF er et af landets stærkeste brands og klubben repræsenterer en stor styrke og sammenhængskraft - ikke bare i Aarhus, men i hele landet, og på det kommercielle område er klubben inde i en spændende og positiv udvikling som jeg ser frem til at bidrage til med min digitale baggrund.

- Der er allerede gjort et godt stykke arbejde af de mange dygtige folk i AGF’s organisation. Nu handler det for os om at bygge på og fortsætte, siger Asger Munkholm, der er 39 år og bor med sin familie i Aarhus.