SNART STÅR DEN PÅ SØNDAGS-SLAG MOD SØNDERJYSKE

03.05.2022 08:01

Næste kamp for 3F Superligaen er hjemme mod SønderjyskE på søndag. Køb billet til Ceres Park nu.

Efter en tur til Fyn i søndags, returnerer 3F Superligaen i weekenden til Ceres Park til en kamp mod SønderjyskE, der spilles søndag den 8. maj kl. 20.

Her får holdet en god mulighed for at slå tilbage efter vi for ikke så lang tid siden måtte se os slået af SønderjyskE på deres bane i Haderslev. Og ikke mindst er det en ny chance for at hente vigtige point i nedrykningsspillet, hvor vi stadig savner en sejr. Lad os sammen hente den på søndag.

Og historisk set er der optimisme at hente i forhold til søndagens modstander, som vi har haft et godt tag på i 3F Superligaen hjemme i Aarhus. Her er vi nemlig ubesejret siden 2017 og har vundet de seneste fem kampe i ligaen mod SønderjyskE i Ceres Park.

Senest møde i 3F Superligaen var i september, hvor det blev til en 1-0 sejr på et mål af Jón Thorsteinsson. Gense højdepunkter fra den kamp her.

Siden den kamp har vi dog tabt til SønderjyskE i Sydbank Pokalen og altså også fornylig i ligaen, men ellers er det os, der har overhånden mod sønderjyderne i 3F Superligaen med 18 sejre mod 11 nederlag i de 41 gange, vi har mødtes i ligaen. Og hjemme har vi vundet dobbelt så mange kampe som vi har tabt.

Men det er alt sammen historie. Søndag gælder det en ny dyst, når vi spiller dagens sene 3F Superliga-kamp med kampstart kl. 20.

Så den står på aftenhygge i AL Bank Fanzonen, hvor man kan indtage sin aftensmad til tonerne af Little Winther, der er vores tredje band i serien; "Byens Hold - Byens Musik, hvor vi præsentere en række up comming bands inden fodboldkampene i Ceres Park. Det sker i samarbejde med Music City Aarhus 2022 og til sidst spiller et af de fire bands på Grim Fest. Læs mere om det her.

Little Winter går på scenen kl. 18.45. Al Bank Fanzonen åbner kl. 18.30 og så er der altså kampstart kl. 20.

På gensyn til en spændende kamp i Ceres Park søndag aften.