OVEN PÅ NY SKUFFELSE: - NU SKAL VI STÅ SAMMEN

13.05.2022 12:43

Skuffelsen var stor torsdag aften efter nederlaget i Vejle. Nu handler det om at rykke sammen og gøre klar til de to sidste vigtige kampe.

Det er tungt dagen derpå oven på nederlaget i Vejle, der sugede os endnu mere ned i bundstriden med nu kun tre point fra stregen og med to kampe igen i dette års 3F Superliga.

Og efter kampen var skuffelsen da også stor hos både fansene, der var mødt talstærkt op i Vejle igen bakkede så flot op, og naturligvis også hos trup og træner.

- Man får som fortjent i fodbold - sådan er det bare. Vi har haft et frygteligt forår indtil nu, og så bliver det sværere at spille fodboldkampene som vi gerne vil, sagde cheftræner David Nielsen, som nu har få dage til at gøre sit hold klar til næste kamp, der er i Viborg søndag aften.

- Nu skal vi sørge for at få reddet os ud af den her situation og det gør vi kun ved at stå sammen - alle sammen. Der er mange, der vil fortælle os, hvor dårlige vi er, og det er med rette, for vi har ikke vundet i 12 kampe.

- Men nu skal vi rykke sammen. Spillerne har det, der skal til - og så er det op til mig at få det ud af dem. Jeg har en stor tro på spillerne og på, at vi kan gøre holdet klar til søndag, så vi kan levere det, der skal til, siger David Nielsen.

Også målmand Jesper Hansen var i sagens natur skuffet torsdag aften, hvor han med en pragtredning i første halvleg holdte os inde i kampen.

- Jeg forstå godt, at fansene var utilfredse efter kampen. Når man ikke har vundet i 12 kampe, er det helt berettiget. De bakker os igen talstærkt og flot op i Vejle, og så taber vi igen.

- Så nu skal vi se os selv rigtig godt i spejlet og finde det, der skal til for at ændre det her. Det har vi stadig mulighed for og det skal vi finde frem, sagde Jesper Hansen, som måtte indkassere et mål et kvarter inde i første halvleg. Og så blev det svært mod et godt kæmpende Vejle-mandskab, som holdt stand i kampens sidste 75 minutter.

Der er nu kun to dage til næste kamp, der står mod Viborg FF på udebane søndag aften kl. 20. Og opgaven er egentlig den samme som før kampen i Vejle. Der skal en sejr i hus, hvis vi selv skal afgøre vores fremtid i 3F Superligaen. Vejle Boldklub spiller samme dag i Farum mod FC Nordsjælland. Og kan altså hale ind på os med et point eller helt udligne føringen, hvis vejlenserne formår at vinde i Farum. Så med kun en kamp mere efter weekendens runde 31 skal der gerne en sejr i hus. Enten søndag eller næste weekend, når netop FC Nordsjælland kommer til Aarhus.

- Nu handler om det, at vi står sammen og arbejder hårdt, og holder fast i vores tro på hinanden og går ud og kæmper for logo’et og for klubben, lyder det fra anfører Patrick Mortensen.

Der er kampstart i Viborg søndag kl. 20. Billetter findes her >>>>