NU SKAL VI SLUTTE GODT AF

16.05.2022 14:29

Lørdag spiller 3F Superligaen sæsonens sidste kamp. Og her er fokus på at slutte godt af inden sommerpausen.

Lørdag - den 21. maj - spiller vi sæsonens sidste kamp i 3F Superligaen, når FC Nordsjælland kommer på besøg kl. 17. Her skal vi sætte punktum for et hårdt forår med en forhåbentlig positiv oplevelse og sammen ønske hinanden en god sommer over en gang fodbold og en kold fadøl i AL Bank Fanzonen.

Og truppen ser frem til at revanchere sig og til at slutte af på en positiv tone inden sommerpausen venter.

- Vi skal slutte ordentlig af og spille den sidste kamp på lørdag med alt, hvad vi har, så vi forhåbentlig kan få den sejr, vi længes efter. Derefter handler det om at nulstille. Vi skal ikke glemme det, vi har været igennem i foråret, men vi skal lære af det. Der har været pres på, det har været hårdt, og vi har kæmpet for vores liv i ligaen. Det skal vi bruge konstruktivt i næste sæson, sagde Jesper Hansen efter søndagens kamp, der markerede kamp 13 i træk uden en sejr.

Men det skal der gerne sættes en stopper for på lørdag.

- Nu er der kommet afklaring på, at vi overlever i 3F Superligaen. Og det er en lettelse efter et forår, der har været ad H til. Vi formåede ikke at bruge den energi mod Viborg, men det er vigtigt, at vi får sluttet godt af på lørdag, siger Jesper Hansen.

Kampen lørdag spilles kl. 17. AL Bank Fanzonen åbner kl. 15.30.