NIELSEN SAVNEDE IKKE ENERGI - MEN MÅL

01.05.2022 17:40

Trods et nederlag var der fremgang at spore i spillet i dag i Odense. Og nu handler det om at se fremad og genfinde positiviteten inden de kommende vigtige kampe.

Efter søndagens kamp i Odense, hvor det blev til et 0-1 nederlag til OB, så cheftræner David Nielsen alligevel nogen gode takter. Han var naturligvis ærgerlig over nederlaget, der kunne være undgået, men David Nielsen så også en god vilje og energi på holdet.

- Vi får den værst tænkelig start, da de scorer tidligt, hvorefter vi er lidt groggy. Men så spiser vi os stille og roligt ind i kampen og har nogen gode muligheder for at få udlignet. Det lykkes så ikke, og det er ikke kun et spørgsmål om selvtillid, men også om færdighederne og beslutningerne i den sidste sekvens.

- OB er gode i dag, og de får også produceret nogen chancer mod os. Men jeg synes, at vi gør nok til at få at scoret mindst et mål og dermed få uafgjort, sagde David Nielsen, der så fremgang i spillet i forhold til tidligere. 

- Gennem hele kampen var der stor vilje og energi hos mine spillere. Det handler om at vinde og det har vi ikke gjort længe, men de sidste to kampe har der været pil op i spillet.

- Nu handler det om, at vi skal skabe energi og være positive, og ikke høre så meget på omverdens kritik. Vi har et godt hold og nogen spillere, der peger fremad. Så nu skal vi samle os og gøre os klar til de kommende vigtige kampe, sagde David Nielsen.

Næste kamp er på søndag den 8. maj, hvor vi møder SønderjyskE hjemme i Ceres Park.