INDEN VIBORG - VI SKAL TURDE SPILLE FODBOLD

14.05.2022 14:32

Søndag aften venter endnu en uhyre vigtigt kamp, hvor vi i Viborg skal forsøge at slå tilbage og hente en længe ventet sejr.

Efter skuffelsen i Vejle venter der i morgen 3F Superligaen endnu en vigtig kamp. I Viborg skal vi nemlig spille mod den lokale fodsportsforening i sæsonens næstsidste runde.

Og efter vi tabte i Vejle i forgårs, skal vi stadig ud og hente en sejr, hvis vi selv skal afgøre vores skæbne i 3F Superligaen. Da Vejle Boldklub har spillet inden vores kamp, der starter kl. 20, kan vi være klogere på situationen i tabellen inden vores kamp. Men uanset, hvad der sker, så vil gutterne ud og revanchere sig og hente den længe ventet sejr.

- Jeg synes, vi havde chancer til at få scoret i Vejle. Og havde vi gjort det, havde situationen set anderledes ud - det er nogen gange de små ting, der afgør det. Men vi har ikke været gode nok. Vi havde ikke regnet med at stå i denne situation, da sæsonen gik i gang. Det er kun os, der kan løse det. Og det skal vi gøre i Viborg, siger anfører Patrick Mortensen, der har forsøgt at signalere ro og få holdkammeraterne til hurtigt at vaske skuffelsen af sig og se frem mod en ny kamp i de få dage, der er i mellem de to kampe. 

- Det nytter ikke noget, at vi gør i panik - det kommer vi ingen vegne med. Men det er klart, at vi skal tage os sammen - og det skal vi gøre hurtigt. Vi må gøre noget ved det, vi kan kontrollere, og det er blandt andet vores indsats og attitude på søndag. Nu skal vi stå sammen, arbejde hårdt og holde fast i vore tro på hinanden, siger Mortensen.

For cheftræner David Nielsen har der ikke været mange træningspas siden kampen torsdag aften. Faktisk kun to, hvor der er blevet gjort klar til den nye kamp i Viborg søndag aften.

- De næste to kampe bliver anderledes. Vi skal få os gjort så meget klar i hovedet, så vi tør at spille fodbold, lyder det fra David Nielsen.

Men først gælder det altså Viborg FF søndag kl. 20. Selv om der er ikke er blevet kvitteret med en sejr for den flotte opbakning i den senere tid, har gutterne om muligt endnu mere brug for at mærke opbakningen fra Aarhus. Så tag med til Viborg og lad os sammen gøre det, der skal til.