HANSEN: VI FIK IKKE SKABT NOK

15.05.2022 21:31

Efter søndagens nederlag i Viborg savnede målmand Jesper Hansen, at vi selv havde klaret skærerne i 3F Superligaen.

Med en stærk redning til sidst i kampen fik målmand Jesper Hansen igen holdt os inde i en kamp, hvor vi var bagud 1-0. Men det hjalp desværre ikke, da vi ikke kom tilbage og må igen konstatere et nederlag og nu har vi ikke vundet 13 kampe i træk.

Så på trods af, at spillerne søndag aften kunne løbe på banen i visheden om, at vi også næste år spiller 3F Superligaen efter Vejle Boldklub tabte i Farum tidligere på dagen, så var første halvleg i Viborg ikke godkendt.

- Vi er selvfølgelig lettede over, at vi har klaret frisag, men det er lidt en flad for-nemmelse, når andre hold skal klare det for os. Vi skulle selv have afgjort det med en sejr mod Viborg, så vi kunne sige, at vi havde gjort vores. Men vi skaber ikke nok, og vi fortjener egentlig heller ikke at tage tre point her til aften, sagde Jesper Hansen efter kampen, hvor han hæftede sig ved en udmærket 2. halvleg. Men det kom for sent.

- Vi havde håbet på, at det var en lettet spillertrup, der kunne gå ud og ligge de dårlige tanker væk for en stund. Men det gik overhovedet ikke i første halvleg, hvor Viborg kom foran. Jeg synes dog, at vi kom godt efter det i anden halvleg, men det var ikke nok, lød det fra Hansen efter endnu et nederlag.