FODBOLDSKOLE: FÅ PLADSER TILBAGE TIL SOMMER

25.05.2022 10:19

Mangler man en god sommerferie aktivitet for den fodboldglade dreng eller pige, så er der stadig pladser tilbage på AGF's Fodboldskole til sommer.

Der har været stor interesse for AGF’s nye fodboldskole til sommer. Men der er stadig pladser tilbage, hvis man mangler den perfekte aktivitet til sommer til den fodboldglade dreng eller pige. Og man kan stadig nå at tilmelde sig.

Fodboldskolen foregår de første tre dage i uge 27, hvor vi slår vi dørene op for AGF Fodboldskole på Fredensvang, hvor 3F Superliga-holdet til dagligt holder til. Her inviterer vi til tre dage fyldt med masser af seriøs sjov fodboldtræning i professionelle rammer og forhåbentlig med nye venskaber og masser af gode fodboldminder.

Programmet varetages af passionerede og dygtige trænere, der har fokus på den enkeltes udvikling samt gode oplevelser. For at skabe et godt miljø og en god oplevelse for alle inddeler vi deltagerne efter alder og niveau.

Fodboldskolen er et tilbud til alle U9 til U12 piger og drenge - uanset sportsligt niveau. Alle er velkommen - det handler om at vi sammen får en god oplevelse.

I løbet af de tre dage kan man som deltager - udover den fede træning - også til glæde sig til at få besøg af spillere fra AGF's 3F Superliga og Gjensidige Kvindeliga-trup. Vi skal også overvære en superliga-træning, træne i Goalstation og meget andet sjovt.

Vi klæder alle deltagerne godt på med en fuld tøjpakke fra hummel. Derudover får man:

Bold
Drikkedunk 
Støvlepose 
Varmt mad alle dage
Frisk frugt alle dage
Entrébillet til Tivoli Friheden
Tre dages seriøs sjov fodboldtræning tilpasset efter din alder og niveau


Prisen for fodboldskolen er 950 kr. og man melder sig til her.  

Skolen afvikles på Fredensvang, Terp Skovvej i Viby i Aarhus.

Dato: 4, 5 og 6 juli fra kl. 9:00-15:00.

Årgange: U9, U10, U11 og U12 (Årgange: 2013, 2012, 2011, 2010). Skolen er for både piger og drenge.