AGF TILKNYTTER FYNSK FORSVARSTALENT

19.05.2022 11:05

AGF Talent byder velkommen til Oliver Olsson.

Fra sommeren kommer der til at blande sig lidt fynske toner med de århusianske stemmer på AGF’s U19-hold. For her tiltræder det unge forsvarstalent Oliver Olsson, der oprindeligt stammer fra Fyn, hvor han trådte sine første fodboldstøvler i den sydfynske klub Skårup IF.

Siden har han været forbi Svendborg fB og Næsby inden han i 2020 kom til Vejle Boldklub, hvor han for to år siden skrev sin første kontrakt.

Men nu går turen altså til Aarhus, hvor 18-årige Oliver Olsson kommer til AGF som transitions-spiller, hvilket betyder, at han både skal træne med AGF’s 3F Superliga-trup og andre dage med U19-holdet indtil han næste sommer har færdiggjort sin uddannelse og her efter planen vil gå fuld tid som fodboldspiller.

- Oliver Olsson er en stor stærk centerback, som ikke bare skiller sig ud med sin højde, men også med en god fart og lederegenskaber. Han sætter en stor ære i at forsvare sit mål, og han udviser på den måde en stor grad af vinderinstinkt og en god arbejdsmentalitet af sin unge alder.

- På den måde besidder han de værdier, vi sætter pris på i vores unge spillere og vi glæder os til at se ham fortsætte sin gode udvikling hos os, fortæller sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

I Vejle spillede Oliver Olsson fast på U19 holdet i hele indeværende sæson og han har også optrådt fem gange på VB’s reserveliga-hold. Med et kontraktudløb her til sommer opstod muligheden for at fortsætte udviklingen i AGF for Olsson, der er født den 25. maj 2003 og altså fylder 19 år om en uge.

- Det er en rigtig god mulighed, der er opstået for mig, og jeg glæder mig til at tage det næste skridt i min udvikling i AGF. Her er dygtige trænere og et virkelig fint set-up som jeg ser frem til at blive en del af.

- Jeg skal udvikle mig som spiller og som menneske, og her tror jeg, at AGF kan tage mig det næste skridt på vej mod seniorfodbold. Så jeg glæder mig meget til at starte og jeg er stolt over nu at skifte til AGF, siger Oliver Olsson, der læser HHX som han i det kommende år vil gøre færdig ved siden af sin spirende fodboldkarriere.

Oliver Olsson har lavet en aftale med AGF på fire år.