AGF KVINDEFODBOLD: VIGTIG KAMP VENTER PÅ UDEBANE

12.05.2022 10:56

Lørdag skal AGF Kvindefodbold i aktion mod B.93

Som foråret breder sig over Aarhus, begynder det at stramme til i Gjensidige Kvindeliga kvalifikationen, hvor AGF’s kvinder jo spiller for at sikre sig en ny sæson i den bedste danske række. Efter seks kamp ligger vi på den livgivende andenplads, der sikrer os en ny sæson. Men lige efter ånder B.93 os i nakken. Vi har - efter en flot ubesejret stime - 14 point og de har 13.

Lørdag mødes de to mandskaber så i en uhyre spændende kamp, der kan få stor betydning for vores ambitioner om Gjensidige Kvindeliga efter sommerferien. For med en sejr kan vi skabe et lille hul, hvor i mod københavnerne kan overhale os, hvis de trækker det længste strå.

Vi kommer ind til kampen fuld af selvtillid oven på en fin 2-0 sejr forleden hjemme i Aarhus, mens B.93 også må smile efter de hev en smal sejr hjem på udebane mod Varde.

Og i det hele taget har lørdagens værter præsenteret sig flot her i foråret med fine resultater, og B.93 ser noget bedre end i de senere sæsoner. Så der venter kvinderne en svær kamp i Svanemøllen, hvor kampen spilles.

Her har vi dog gode minder fra. Som da vi i seneste sæson vandt hele 6-1 på udebane. Se højdepunkterne fra den kamp her >>>

Men i denne sæson har B.93 oprustet og som nævnt gjort det godt. Og første kamp mod B.93 i denne sæson sluttede da også uden mål, da vi i april spillede 0-0 i Aarhus. Nu gælder det altså ”returopgøret” på Svanemøllen på lørdag kl. 14. KSDH!