02.05.2022 09:31

PLADS TIL FORBEDRINGER EFTER TOPKAMP

Lørdag spillede AGF Kvindefodbold 2-2 i Ceres Park mod Sundby. Og bagefter var der da heller ikke udelt tilfredshed med kampen.

I weekenden spillede AGF Kvindefodbold 2-2 hjemme mod Sundby Boldklub. Dermed lykkes det os ikke at indtage førstepladsen i kval-rækken til Gjensidige Kvindeligaen, og vi går ind til den næste runde på andenpladsen. Og det var da også med blandet følelser, at cheftræneren så tilbage på kampen.

- Det er en kamp, vi ikke er helt tilfredse med. Vi har for mange pasningsfejl, så derfor får vi ikke det flow, vi gerne vil. De kommer godt ud med momentum i starten af kampen, og så kommer vi aldrig rigtig godt i gang. Men jeg er godt tilfreds med, at selvom vi kommer bagud, så kommer vi igen.

- Kampen bliver ikke afgjort i 1. halvleg, men derfor er det alligevel vigtigt at komme godt fra start. Vi skulle investere noget mere og have noget mere energi, og det skal vi tage med til næste kamp. Jeg er ikke helt tilfreds med den måde, vi løser vores opbygningsspil, og vi kommer ikke med det udtryk, vi havde forberedt os på, og det er nogle ting, vi skal kigge på frem mod næste kamp, sagde Katrine S. Pedersen efter kampen.

Også Cecilie Johansen, der scorede vores udlignende mål på et straffespark sent i kampen, var ikke helt tilfreds.

- Jeg synes ikke, vi rammer vores 100 procent. Det er ikke så meget på fighterviljen, for den har vi med i dag. Vi løber også mange meter, og vi vil gerne, men det er som om vi ikke helt får ramt hinanden i skoene.

- Men Sundby spiller også fint og er godt forberedte på os, så vi får det heller ikke nemt. Men jeg er sikker på, at når vi møder dem igen, så har vi de sidste 10-20 procent med, lød det fra målscoreren.

Næste opgave for kvinderne er også hjemme i Aarhus, når vi på lørdag møder AaB på Vejlby Stadion.