AGF KVINDEFODBOLD MÅTTE NØJES MED ET POINT I KØBENHAVN

14.05.2022 12:03

En flot kamp var i dag ikke nok til sejr for AGF's kvinder, der spillede 1-1 mod B.93. Men med det ene point ligger vi stadig godt til i tabellen.

AGF Kvindefodbold havde efterladt de varme hveder hjemme i Aarhus efter Store Bededag og var i dag på langfart til København. Nærmere bestemt Svanemøllens anlæg for at møde B.93 i jagten på en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen.

Seneste kamp på de kanter endte med en overbevisende 6-1 sejr til os for et år siden. Men siden har B.93 oprustet markant og det blev i dag en mere lige kamp mellem slutspillets nr. 2 og nr. 3, der kunne bytte plads - afhængig af kampens resultat.

Vi startede flot ud med god energi og gejst, og fik hurtig sat os i scene, men uden at få udbytte af vores chancer.

Men efter en halv time spillet fandt Johanne Guldbæk,Maria Herdel på kanten, der tog et af sine karakteristiske ryk og lagde bolden ind til en fri Sofie Bloch, der eksekverede sikkert til en fortjent AGF-føring efter sit fjerde mål her i foråret.

Mere skete der ikke i første halvleg og vi kunne helt fortjent gå til pause foran 1-0.

I anden halvleg fortsatte vi det gode spil, men vi havde svært ved at få udbytte af det i form af flere mål og effektiviteten var ikke helt på plads.

Og det var ærgerligt for efter 70 minutter kom B.93 frem til nærmeste deres første store chance i kampen og her var Silje Cassandra Simonsen på plads for værterne og kunne bringe balance i opgøret.

I anden omgang var der dejligt comeback til Mathilde Kruse, som har været ude længe med en skade, men altså nu er tilbage.

Hun og holdkammeraterne formåede dog ikke at få scoret mere, så kampen endte 1-1 - et resultat, der ikke helt stod mål med en rigtig god indsats. Ja, måske sæsonens bedste indtil nu. Dog kan vi glæde os over, at vi med det ene point stadig er nr. 2 og dermed fortsat indtager en af de pladser, der betyder Gjensidige Kvindeliga - også efter sommerferien.

Næste kamp er også på udebane, når vi lørdag den 21. maj skal til Varde. Husk vores store hjemmekamp weekenden efter den 28. maj, hvor der er gratis entré til storkampen mod Odense Q. Find den gratis billet her >>>

B.93 vs. AGF / Svanemøllen / Gjensidige Kvindeliga, kvalrække / 14.5 2022
1-1 (0-1)
32’ 0-1: Sofie Bloch
70 1-1: Silje Cassandra Simonsen

Katrine Svane, Tina Fremo, Sofie Vendelbo, Jenna McCormick, Cecilie Johansen, Maria Herdel, Caroline Ahrendtsen (83’ Maria Olsen), Kathrine Spanner (65’ Mathilde Kruse), Emma Andersen (75’ Thea Rhode), Johanne Guldbæk, Sofie Bloch (75’ Maria Denius)