AGF KVINDEFODBOLD I VIGTIG KAMP LØRDAG - KOM OG VÆR MED

24.05.2022 15:06

Der kan skrives historie på lørdag, når AGF's kvinder spiller hjemme i Ceres Park i en uhyre vigtig kamp som kan sikre liga-status i den nye sæson.

Sæsonen i Ceres Park sluttede ikke med 3F Superligaens sidste kamp i lørdags. For på lørdag spiller AGF’s kvinder hjemme i Ceres Park, hvor Odense Q kommer på besøg. Her kan holdet med en sejr sikre sig en plads i Gjensidige Kvindeligaen i næste sæson.

Samtidig vil vi forsøge at skrive dansk fodboldhistorie ved at sætte en ny tilskuer-rekord for den danske kvindeliga. Den lyder i øjeblikket på 1.248. Men det tal håber vi at slå på lørdag, hvor Gjensidige har købt kampen og dermed sikret gratis entré.

- Vi synes jo, at vores hold har rigtig meget at byde på og vi vil gerne benytte den vigtige kamp til at vise os frem for hele byen. Samtidig ville det være fantastisk, hvis vi her i Aarhus kunne sætte en ny milepæl i dansk kvindefodbold med en ny tilskuerrekord. Så vi kan kun opfordre alle til at komme i Ceres Park på lørdag, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Og der bliver da også en del at opleve lørdag eftermiddag, hvor kampen starter kl. 14. AGF åbner AL Bank Fanzonen med massevis af underholdning for store og små, og efter kampen er det muligt for alle interesserede at komme tæt på holdet og få autografer og selfies.

På banen kan holdet sikre sig en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen efter de er gået ubesejret gennem foråret. Det kan vi gøre med en sejr, for så kan forfølgerne fra B.93 ikke hente os på den livgivende andenplads. B.93 møder samtidig topholdet fra Sundby og afhængig af resultatet af den kamp kan et point også være nok.

- Tilskuernes opbakning betyder alverden for os i en situation, hvor vi kan opnå noget i forhold til vores ambitioner. Så kan vi få mange fans i Ceres Park på lørdag vil det være fantastisk - ikke bare for vores hold og for kampen. Men for klubben og hele byen vil det være et flot signal at sende, hvis vi kan sætte en ny tilskuerrekord - så skal vi nok gøre alt for at give tilskuerne en sejr på lørdag, siger cheftræner Katrine S. Pedersen.

AGF mod Odense Q starter lørdag den 28. maj kl. 14 på Ceres Park.

Hent den gratis billet herunder.