AGF KVINDEFODBOLD FORAN STOR KAMP: - VI ER GODT FORBEREDT

26.05.2022 16:19

Katrine S. Pedersen se frem til lørdagens spændende kamp i Ceres Park.

Lørdag forlænger AGF Kvindefodbold sæsonen i Ceres Park med en spændende kamp mod Odense Q, hvor vi med en sejr kan komme uhyre tæt på endnu en sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Og forhåbentlig kan vi hente en sejr foran et rekordstort antal tilskuere, når Gjensidige giver gratis entré til kampen.

For holdet gælder det nu om at holde fokus på opgaven indtil det går løs lørdag kl. 14.

- I seneste kamp (mod Varde, red.) havde vi et rigtig flot fokus og et udtryk, der fungerede godt. Så det skal vi holde fat i - sammen med den energi og gejst som vi også bragte ind i vores seneste kamp. Og dér hvor vi gjorde ondt på Varde, kan vi også gøre ondt på Odense Q på lørdag, siger cheftræner Katrine S. Pedersen, som håber at se mange på lægterne i Ceres Park til en god eftermiddag i skoven.

- Vi ser frem til igen at spille i Ceres Park og fansene kan forvente, at vi går på banen og viser, hvorfor vi bruger al vores tid på fodbold - vi synes, det er verdens fedeste leg, og vi har forberedt os rigtig godt på Odense Q, hvor vi gjorde rigtig mange ting rigtigt senest vi mødet dem - det skal vi gøre igen, sagde cheftræneren efter dagens træning.

Det er lørdag eftermiddag klokken 14:00, at AGF tager imod Odense Q på Ceres Park, og der er gratis entré. Hent din billet herunder.