AGF KVINDEFODBOLD: BLANDET FØLELSER EFTER REMIS

14.05.2022 14:46

AGF's kvinder spillede i dag på udebane 1-1 mod B.93 i en kamp, hvor vi godt kunne være kommet hjem med mere efter en især rigtig god 1. halvleg.

Men værterne kom tilbage i 2. halvleg og fik udlignet til slutstillingen 1-1, der betyder, at vi fortsat ligger nummer to inden de sidste kampe i kval-rækken.

Trods det uafgjorte resultat var det efter dagens kamp en afklaret cheftræner, der så mange gode elementer i vores spil.

- Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi finder den rigtige balance mellem at være gennembrudsfarlige og tålmodige, og hvor vi får scoret et rigtig flot mål.

Men i anden halvleg får de stresset os noget mere, hvilket egentlig er unødigt, for vi får mulighederne til at afgøre det. Men B93 er mere kyniske i en omstilling og får så scoret, sagde cheftræner Katrine S. Pedersen.

Dagens resultat betyder, at vi fortsat er et point foran netop B.93 i kvalifikationen til Gjensidige Kvindeligaen. Og nu handler det om, at fortsætte og gerne hente nogen sejre i de kommende kampe, så pladsen for alvor kan sikres.

- Alt i alt er vi lidt skuffede over, at vi ikke fik kampen lukket i vores rigtig gode første halvleg. Men med det pres B.93 lykkes med i anden halvleg står vi også lidt tilbage og kan være okay med en uafgjort.

Nu har vi tre vigtige kampe tilbage og vi kan tage mange positive elementer fra dagens kamp med videre, sagde cheftræneren.

En af de kampe er storkampen på Ceres Park den 28. maj, hvor vi skal sætte tilskuerrekord mod Odense Q og endelig sikre os en plads i Gjensidige Kvindeligaen næste sæson. Der er gratis entré og billetter kan hentes herunder.