VÆR MED NÆST ÅR: KØB ET SÆSONKORT

27.06.2022 12:36

Priserne for et sæsonkort til den kommende sæson starter fra 49 kr. om måneden. Vi starter med Aarhus Walk den 24. juli.

Sæsonkortsalget til den kommende sæson har nu været åben i små tre uger og interessen for at få en fast plads til vores hjemmekampe i Ceres Park er stor. Men der er stadig plads til flere.

Så går du og drømmer om en god plads på Ceres Tribunen eller måske et kort i stemningsafsnittet, så besøg os her og undersøg dine muligheder.

Priserne starter helt nede fra 49 kr. om måneden, hvis man er under 18 år eller studerende og køber sit kort på et abonnement. Prisen for et Guldkort til de allerbedste pladser er 169 kr. om måneden.

Køb dit kort her >>>

Den kommende sæson starter i Aarhus den 24. juli, hvor vi spiller den første hjemmekamp, når Viborg FF kommer til byen på dagen for Aarhus Walk. Det er jo her, vi traditionen tro mødes på Ingerslevs Boulevard og går i samlet flok til sæsonens første hjemmekamp.

Turneringen starter ugen før med en spændende udekamp mod Brøndby IF søndag den 17. juli kl. 18.

Husk at et sæsonkort i AGF både gælder til 3F Superligaen og til Gjensidige Kvindeligaen, som har sæsonpremiere i Aarhus mod Kolding IF den 5. august.