OVEN PÅ GOD TESTKAMP: NY UGE I GANG

27.06.2022 07:36

Cheftræner Uwe Rösler var tilfreds med udbyttet fra lørdagens testkamp. Nu venter der 3F Superligaen en ny arbejdsuge frem mod næste testkamp.

En veloverstået første uge i opstarten sluttede i weekenden med en god testkamp mod AaB. Her fik truppen gode kilometrer i benene og fik samtidig afprøvet nogen af de nye ideer, som vores nye cheftræner, Uwe Rösler er kommet ind med efter sommerpausen.

- Det var en hård uge inden kampen og spillerne havde nok ikke friske ben alle sammen inden kampen. Sammenholdt med, at vi ikke havde alle til rådighed og vi også brugte en masse U19 spillere, synes jeg det var en god kamp - også i 2. halvleg, hvor mange af de unge kom ind mod et AaB-hold med flere seniorspillere. Her scorede vi et flot mål og vi kunne stadig se en del af det, vi har arbejdet på.

- Vi fik også set vores tremands-bagkæde som vi har arbejdet med, for vi vil gerne være fleksible mellem tre eller fire mand i den bagerste kæde. Vores pres fungerede i perioder også godt, men det er ikke noget man kan gøre i 90 minutter i den første testkamp og slet ikke i så varmt et vejr, som det var i weekenden.

- Så alt i alt er jeg tilfreds med udbyttet af kampen, siger cheftræner Uwe Rösler, hvis spillere fik en velfortjent fridag i går, men som i dag igen tager fat på forberedelserne til den nye sæson.

- Holdet er i god fysisk forfatning og spillerne er meget villige og arbejdsomme. De er også åbne for vores nye ideer og de nye måder at arbejde på, som vi implementerer.

- Vi har kun haft få dage sammen, så der er selvfølgelig stadig meget at arbejde på. Men jeg kan se mange positive takter - med og uden bold, og det synes jeg også, at testkampen viste. Så jeg er rigtig glad for min start i klubben, hvor der har været en fantastisk god energi og passion, tilføjer Uwe Rösler.

Nu træner 3F Superligaen på Fredensvang i ugens løb før næste testkamp venter på udebane mod Brøndby IF på lørdag. Her er der i øvrigt ikke adgang for tilskuere.