MORTENSEN MED TO MÅL: EN GOD TESTKAMP

25.06.2022 17:33

Patrick Mortensen scorede begge mål i dagens 2-2 testkamp mod AaB, der bød på en ny formation, som fik vist sit værd.

Han havde sidste fod på begge vores mål, da 3F Superligaen lørdag spillede 2-2 i en testkamp mod AaB på Fredensvang. Det var den nye cheftræner Uwe Röslers første kamp i spidsen og der blev derfor prøvet en ny formation, som spillerne allerede har fået godt kendskab til. I hvert fald var det fuld fart over stepperne i kampens første kvarter - trods meget høje sommertemperaturer på Fredensvang.

- Det var godt at komme i gang med testkampene og det var også godt at se, at vi fik prøvet nogen af de ting af, som vi har arbejdet med i ugens løb - og at det også virkede i perioder. Det er ikke lang tid, vi har haft med Uwe, men de nye principper kom godt i brug i dag. Der var blandt andet et par situationer, hvor vi fik vores wingbacker godt op til et par gode indlæg, og havde mange med folk i boksene. Så alt i alt en god testkamp, sagde Patrick Mortensen efter kampen, hvor angriberen havde sidste fod på begge mål.

Det ene efter et flot opspil med Alexander Munksgaard, hvor Mortensen lavede en tunnel på en AaB’er, afsluttede på målmanden, men fik så returbolden i mål. Det andet var om muligt endnu flottere, da Gift Links blev sendt i dybden og med et skarpt indlæg fandt Mortensen i feltet som satte indersiden på.

- Det var dejligt at få scoret og det var et par gode situationer, hvor vi sammen fik sat noget fint sammen. Og testkamp eller ej - det er altid godt for en angriber at komme på tavlen, sagde Mortensen, som også havde roser til de mange unge spillere, der kom på banen i 2. halvleg i dag.

- De unge, som kommer ind gjorde det rigtig godt i dag og arbejdede stenhårdt for logoet. Det var godt at se.