FORNEM HÆDER TIL KATRINE S. PEDERSEN

24.06.2022 18:09

Cheftræner for AGF Kvindefodbold, Katrine S. Pedersen blev fredag aften indlemmet i Fodboldens Hall of Fame.

Inden det danske kvindelandshold fredag aften spillede mod Brasilien i en velbesøgt Parken i København, blev cheftræner for AGF Kvindefodbold, Katrine S. Pedersen hyldet.

For DBU benyttede de flotte rammer til at indlemme Katrine S. Pedersen i Fodboldens Hall Of Fame, der mindes og hylder en lang række store navne i dansk fodboldhistorie. Og nu altså også kvindernes cheftræner, som har en lang og glorværdig karriere bag som spiller og blandt andet er den danske fodboldspiller - herre som kvinder - der har spillet flest landskampe. Nemlig flotte 210 i alt inden hun stoppede sin aktive karriere i 2015 og siden har udøvet trænergerningen - nu altså som cheftræner for AGF Kvindefodbolds førstehold.

Med dagens indlemmelse kommer Katrine S. Pedersen i selskab med navne som Michael Laudrup, Peter Schmeichel, Preben Elkjær og det danske kvindelandshold, som vandt VM i 1971, samt mange andre store navne, der også er i Fodboldens Hall of Fame. Her finder man også AGF'erne; Henry From, Henning Enoksen og Aage Rou.

Katrine S. Pedersen fik overrakt prisen lige inden kampstart på kvindernes landskamp mod Brasilien foran mere end 20.000 tilskuere i Parken. Her fik hun overrakt prisen af DBU's formand, Jesper Møller og kulturminister Ane Halsboe.

Et stort tillykke til Katrine S. Pedersen med den flotte hæder.