AGF SØGER FODBOLDSCOUTS

24.06.2022 14:49

AGF søger nye kandidater til vores scouting-team.

Brænder du for fodbold, arbejder du struktureret og grundigt, og vil du sætte din lidenskab i spil for at finde den næste Albert Grønbæk eller Yann Bisseck? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

AGF udvider nemlig vores dygtige scouting- og data-team, og vi søger derfor nu personer med lysten, dedikationen og evnerne til at arbejde som fodboldscout.

Du vil indgå i vores dygtige team og bliver klædt grundigt på, så du kan bidrage til jagten på de bedste spillere.

Vi søger kandidater, der:

- vil se mange fodboldkampe fra din computer eller tv og identificere emner.
- vil arbejde med identificering af emner via data - som derefter scoutes yderligere.
- vil arbejde systematisk i dybden med udarbejdelse af analyser på en spiller.
- live scoute i Danmark, Sverige, Norge eller i andre lande, hvis man har bopæl i udlandet.

Det er naturligvis en fordel med en fodboldmæssig baggrund, men det er ikke et krav. Det vigtigste er en brændende lyst, at man er læringsparat, team-orienteret, grundig, reflekterende og har øje for fodbold-potentiale og forstår at arbejde med data.

Vi forventer:

  • At du er en dygtig fodboldiagttager eller ønsker at blive det. Video-scouting kræver ingen særlige it-kundskaber. Men hvis du håndterer meget data er visse IT-forudsætninger dog en fordel.
  • At du har forståelse for, at nye spillere findes ud fra et grundigt forarbejde og er et holdarbejde, og ikke er et hurtigt one-man-show.
  • At du er fleksibel og ansvarsbevidst om din opgave.
  • At du seriøs og detaljeorienteret.

Vi tilbyder en grundig oplæring og en spændende indgang til den professionelle fodboldverden. Og fleksible opgaver, hvor du kan arbejde fra hele verden. hvis du altså ikke er ude og scoute i virkeligheden til en fodboldkamp.

Det er i høj grad op til dig selv, hvor meget du vil bidrage. Vores team består af volontører, studerende og freelancere, og vi finder en model, som passer til dig. Vi tilbyder godtgørelse/honorering efter nærmere aftale.

Hvis du nogle særlige sprogkundskaber, evner, interesse for bestemte ligaer eller bor i udlandet, så hører vi gerne om det i din ansøgning.

Vil du være med på holdet, så send os et kort motiveret CV med et par linjer om dig selv til Tim Zink, Head of Research & Analysis på email: tz@agf-as.dk