AGF KVINDEFODBOLD TAGER AFSKED MED SPILLERE 

27.06.2022 14:10

AGF Kvindefodbold siger farvel til fem spillere.

Sæsonen er slut for AGF Kvindefodbold og truppen er nu på en velfortjent ferie inden det går løs igen med opstart og forberedelserne til Gjensidige Kvindeligaen. 

Sommerpausen betyder også, at vi skal sige farvel og tak for indsatsen til fem spillere, som stopper i AGF. Det drejer sig om Christina Ravn, Lea Bjerregrav, Hannah Holgersen, Maria Denius og Marie Herdel, hvor de to sidstnævnte nu rykker til norsk fodbold. 

- Når en sæson er slut, sker der ofte en udskiftning i truppen, og således også for os denne sommer, hvor skal sige tak for samarbejdet og indsatsen til flere spillere. De har alle på hver deres måde været stærke bidragsydere til opbygningen af AGF Kvindefodbold og vores kultur. Nogen har været hos os længe, andre i kortere tid, men fælles for dem alle er, at de har et stort hjerte for spillet og for deres holdkammerater.

- Efter et svært efterår havde vi et flot forår, hvor vi gik ubesejret gennem ligaen, og det har alle spillere hver især bidraget til med hårdt arbejde og professionalisme. Så vi sender dem videre med en stor tak for indsatsen og ønsker dem al mulig held og lykke i fremtiden, siger chef for AGF Kvindefodbold Marie Greve, som varsler nye ansigter i truppen i bestræbelserne på at skabe en stærk trup til den kommende sæson i Gjensidige Kvindeligaen. 

- Vi står overfor en ny spændende sæson, hvor vores store mål er at forblive i ligaen, når vi når til vinterpausen. Vi skal derfor bygge videre på den positive udvikling fra foråret, så vi kan stå stærkt og konkurrencedygtigt til den kommende sæson.

- Der er flere unge spillere på vej fra vores talentfulde ungdomshold, der jo begge vandt medaljer i foråret - og så kommer vi også til at tilføje spillere udefra, som kan styrke vores trup, fortæller Marie Greve. 

AGF Kvindefodbold starter sæsonen i Gjensidige Kvindeligaen med en hjemmekamp mod Kolding IF den 5. august.