AGF KVINDEFODBOLD: FLEST GANGE KAMPENS SPILLER

09.06.2022 10:36

En af profilerne fra denne sæson for AGF Kvindefodbold, Cecilie Johansen blev belønnet for at blive kåret til kampens spiller flest gange i sæsonens løb.

Efter hver hjemmekamp kåres "Player of the Match" ved AGF Kvindefodbolds kampe. I samarbejde med Arbejdernes Landsbank udvælger publikum kampens spiller.

Og den ære er tilfaldet Cecilie Johansen flest gange i den netop afsluttede sæson. Fire gange i alt er hun løbet med trofæet fra Arbejdernes Landsbank. Så ved en af sæsonens afsluttende træninger var der blomster og gaver fra Arbejdernes Landsbank til Cecilie Johansen oven på en rigtig god sæson for hende personligt, men også for holdet.

- Det er en dejlig anerkendelse efter et godt forår. Foråret har været fedt for mig individuelt, men det har været nemt på et hold, hvor vi har så stærkt et sammenhold, og hvor vi står bag hinanden.

- Man skal ikke undervurdere presset i at spille i en kvalifikationsrække som et AGF-hold. Vi er holdet, alle gerne vil slå, og vi har været store favoritter, så derfor synes jeg, det er imponerende, den måde vi har tacklet det på, og at vi går ubesejret gennem rækken - det synes jeg alle pigerne skal have kæmpe ros for og den her anerkendelse er også til dem, siger Cecilie Johansen, som snart kan gå på en velfortjent sommerferie.

- Jeg glæder mig til at få tre ugers ferie. Jeg synes, at benene er lidt mærkede efter en forholdsvis lang sæson. Men på den anden side af ferien er vi klar til Gjensidige Kvindeliga - det bliver skide fedt og vi glæder os alle!

AGF Kvindefodbold åbner den nye sæson den 6. august.