AGF HENTER MADS EMIL MADSEN

01.07.2022 09:29

AGF styrker 3F Superliga-truppen med midtbanespilleren Mads Emil Madsen, der kommer til AGF fra Slavia Prag.

AGF styrker midtbanen med Mads Emil Madsen, der skifter til AGF fra Slavia Prag. Den 24-årige østjyde vender dermed tilbage til dansk fodbold, hvor han for nogle år siden tørnede ud for Silkeborg IF. 

I alt nåede Mads Emil Madsen 69 kampe for Silkeborg IF, for hvem han også var anfører, inden han i sommeren 2020 skiftede til den østrigske klub LASK og året efter til den tjekkiske hovedstad og Slavia Prag. Nu går turen så hjem til Østjylland og til AGF. 

- Trods sin stadig unge alder kommer Mads med en god erfaring fra dansk og international fodbold, og som spiller vil han give os en ny dimension på midtbanen. Han er en venstrebenet midtbanespiller med et stort løbepensum. Fra hans tid i dansk fodbold, hvor han havde en flot sæson for Silkeborg IF, inden han rejste ud, husker de fleste ham nok som en dynamisk spiller med et fint blik for spillet. 

- Så Mads er en meget spændende spiller som vi har fulgt ganske længe, og det er en stor glæde, at det nu er lykkedes at hente ham til AGF i konkurrence med andre klubber. Mads var i forløbet meget ivrig for at komme til AGF og sulten for igen at vise sit værd i 3F Superligaen, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. 

Mads Emil Madsen ser også selv meget frem til at skrive et nyt kapitel i sin karriere. 

- Det føles virkelig godt, at det er faldet på plads. Jeg var klar til at prøve noget andet og finde en ny klub, og her stod AGF for mig som den fedeste mulighed. Klubben ville mig, og jeg ville dem. Så det er perfekt, at vi nu står her og jeg kan slutte mig til opstarten i relativ god tid inden premieren på den nye sæson, siger Mads Emil Madsen, der er født i Aarhus og vokset op i Gl. Rye. Som 18-årig fik han sin seniordebut for Silkeborg IF og har som silkeborgenser mødt AGF to gange. Nu ser han frem til at løbe ind på Ceres Park som en del af hjemmeholdet. 

- Jeg glæder mig til at opleve Ceres Park og tilhængerne, som jeg indtil nu kun har oplevet som modstander. Men den tid, den glæde - nu venter der en masse hårdt arbejde i opstarten, og jeg ser frem til at tage fat på det hele med mine nye holdkammerater, siger Mads Emil Madsen. 

AGF og Mads Emil Madsen har lavet en aftale frem til udgangen af 2026.