STADIONSPEAKER I 10 ÅRS JUBILÆUM

29.07.2022 07:15

På søndag kan vores stadionspeaker på Ceres Park, Thomas Unterschlag, fejre 10 år bag mikrofonen.

SÅ ER DER SCORET I AARHUS!! Det er nok vores stadionspeaker, Thomas Unterschlags favoritsætning, når han fører publikum gennem hjemmekampene i Ceres Park.

Det har han i dag gjort i 10 år og derfor er hjemmekampen på søndag mod Randers FC lidt af en mærkedag for manden bag mikrofonen i Ceres Park.

Her han siddet siden han i 2012 afløste Nick Horup og der er siden speaket mange spillere, når dagens startopstilling er blevet præsenteret - altid i samarbejde med publikum. Thomas Unterschlag har dog været AGF'er lang tid før han begyndte at speake og sammen med et dedikeret og dygtigt teknisk team i speakerboksen er det da også passionen for klubben og for fællesskabet, der driver ham til mikrofonen hver anden weekenden.

- Jeg er jo hvid i hjertet, og så det er en fornøjelse at komme på Ceres Park hver anden weekend. Når man så ikke selv kan spille fodbold, så bliver det ikke større for mig end at kunne bidrage på den her måde. Og det er fedt at være med til at bidrage til, at folk får en god oplevelse, når de er på Ceres Park.

- Vi har et fedt sammenhold i boksen med dygtige folk, der brænder for klubben, og de fleste har været med meget længere tid end mig - den ene af dem tror jeg har været der i 18 år. Så der er et godt fællesskab og en dedikation til at afvikle kampene på den bedst mulige måde, fortæller Thomas Unterschlag, som arbejder efter et nøje udarbejdet manuskript.

- Der er nogle ting, der skal følges. Det er næsten med militærpræcision, at det skal afvikles. Der er ting, der skal foregå på bestemte tidspunkter, og så er der en masse ting, som går igen fra hver kamp. For eksempel kåres kampens spiller altid sidst i anden halveg. Det kører som en drejebog, og selvfølgelig er der også ting, der ikke kan laves manuskript på, men der er ikke overladt noget til tilfældighederne.

Det bliver der heller ikke på søndag til lokalopgøret mod Randers FC, hvor Thomas Unterschlag forhåbentlig igen kan tænde mikrofonen og sige; SÅ ER DER SCORET I AARHUS!!