SIGTEKORTNET INDSTILLET PÅ BRØNDBY

BJ / Fotos: Ole Nielsen — 11.07.2022 13:11

På søndag går det igen løs i 3F Superligaen, når Brøndby IF er modstanderen på udebane i sæsonpremieren.

Det er anden sæson i træk, at Brøndby venter i sæsonens første kamp. I 2021 dannede Ceres Park rammen om kampen, der endte 1-1. Jon Thorsteinsson åbnede scoringen allerede efter 10 minutter med et fremragende langskud, men kort før pausefløjtet sørgede Kevin Mensah for udligningen, og flere scoringer kom der ikke.

Fire spillere - Yann Bisseck, Dawid Kurminowski, Anthony D'Alberto og Jesper Hansen - debuterede i sidste sæsons premierekamp, og sæsonpremieren på søndag byder ganske givet også på debutanter i den hvide trøje, idet de tre nytilgange Tobias Mølgaard, Mads Emil Madsen og Sigurd Haugen kan få deres første officielle AGF-kamp på cv'et. Og så er det jo som bekendt også Uwe Röslers første officielle kamp i spidsen for AGF.

I forhold til sidste sæson er seks spillere ikke længere at finde i truppen: Jack Wilshere, Mustapha Bundu, Jon Thorsteinsson, Eskild Dall, Frederik Ihler (udlejet til Valur) og Viktor Noring.

For søndagens modstander fra vestegnen har det indtil videre været et meget stille transfervindue. Brøndby har endnu ikke hentet nye spillere til deres trup. Rasmus Wikström er blevet udlejet til SønderjyskE, og Javier Singh er skiftet til Fredericia.

Som forberedelse til den nye sæson har AGF-mandskabet spillet tre testkampe, hvoraf den midterste af dem netop stod mod søndagens modstander og endte med en 2-1-sejr takket være  scoringer af Tobias Mølgaard og Eric Kahl. Den første testkamp stod mod AaB og endte 2-2 - begge mål sat ind af Patrick Mortensen - og senest blev det til et 1-2-nederlag mod SønderjyskE, hvor Mikael Anderson sørgede for den enlige AGF-scoring.

Udover nederlaget til os har Brøndby spillet 1-1 mod Hvidovre, vundet 1-0 over Lyngby og senest i generalprøven indkasseret et 1-3-nederlag til Hansa Rostock.

På søndag er testkampene dog et overstået kapitel, og i stedet står der point på spil for begge hold. Kick off er kl. 18.00 på Brøndby Stadion. Vær med fra første spark i denne sæson - køb billetter her >>

TRÆNINGSTIDER FREM MOD SÆSONPREMIEREN
Efter en hård opstart har truppen haft to fridage søndag og mandag, hvor de har haft mulighed for at restituere og få friske ben. Tirsdag geneoptager de træningen, og frem mod sæsonpremieren træner de på følgende tidspunkter:

  • Tirsdag d. 12. juli kl. 11.00
  • Onsdag d. 13. juli kl. 10.00
  • Torsdag 14. juli kl. 10.00
  • Fredag d. 15. juli kl. 11.00 (kun åben træning den første halve time)
  • Lørdag d. 16. juli kl. 12.00 (kun åben træning den første halve time)

KONCERNPARTNERE