SES VI IGEN PÅ SØNDAG? LOKALOPGØR VENTER

27.07.2022 12:40

Vi glæder os til en ny stor dag på søndag hjemme i Ceres Park

Efter søndagens flotte første hjemmekamp i den nye sæson gælder det ny en ny hjemmekamp på søndag, hvor Randers FC komme til byen til et klassisk lokalopgør. Det er på Ceres Park kl. 14 den 31. juli.

I søndags var vi over 10.000, der så 3-1 sejren over Viborg FF - lad os bare blive lige så mange eller endnu flere nu på søndag. Køb din billet her >>>>>

Familiedag
Med kampstart kl. 14 er det oplagt at tage familien med i skoven. Vi dækker i hvert fald op til en familiedag i AL Bank Fanzonen med hoppeborg og fodboldaktiviteter. Blandt andet kan man møde freestyleren Mikkel Christensen, der spiller for Brizze FC og har to danmarksrekorder i flest jongleringer på et minut. Mikkel optræder i fanzonen inden kampen, hvor man også kan spille med ham.

Lokalopgør
Inde på banen kan vi kl. 14 se frem til et spændende lokalopgør mod Randers FC, hvor det er os, som har revanche til gode efter vi for næsten præcist et år siden tabte det seneste møde i Ceres Park med 1-2 den 1. august 2021.

Ellers har det været ganske lige med vores kronjyske naboer i de senere år. Således har hvert hold vundet to ud af de seneste fem kampe i 3F Superligaen, hvor en så er endt uden vinder.

Randers FC har spillet deres to første kamp i den nye sæson uafgjort og har dermed to point på en ottende plads, mens vores tre point er nok til en femteplads i ligaen. Senest kom Randers FC flot igen hjemme mod OB, hvor de var bagud 0-2, men fik 2-2 i en chancerig kamp for kronjyderne.

Vi kommer som de fleste nok husker også ind til kampen på søndag med en god oplevelse efter søndagens 3-1 sejr over Viborg FF. Lad os endelig få en ny sejr på søndag, når det gælder et spændende lokalopgør i Ceres Park kl. 14.

Køb billet til kampen her.

Er du mere til sæsonkort, som kan fås fra 49. kr. om måneden, så se mere her.