RÖSLER: VI SPILLEDE MED STØRRE MOD I ANDEN HALVLEG

BJ — 17.07.2022 19:59

Cheftræner Uwe Rösler var skuffet over, at der ikke kom point på tavlen i sæsonpremieren, men hæftede sig ved, at hans spillere i anden halvleg viste gode takter.

Det var to forskellige halvlege, som udspillede sig i sæsonpremieren, opsummerede Uwe Rösler efter kampen. 

- Brøndby startede kampen godt. De var hurtigere end os og spillede kampen i et andet gear. Vi kom lidt for sent her og der, og de spillede rundt om os. De var det bedste hold i første halvleg, men Jesper holdt hos inde i kampen.

- I anden halvleg skiftede kampen karakter. Vi tilpassede os til tempoet, og vi spillede med større mod. Vi holdt bedre fast i bolden i længere perioder og kom frem til chancer. Brøndby gik ned i intensitet, og vi tog mere og mere over. Kampen kunne være gået begge veje i anden halvleg. Vi havde tre store chancer. Momentum skiftede lidt. Brøndby viste en smule træthedstegn, og vi spillede med mere selvtillid, når vi havde bolden. Men man får ikke mange chancer et sted som Brøndby stadion, så man skal score, når muligheden byder sig.

- Brøndby havde også deres muligheder efter omstillinger, men Jesper havde en god dag i målet. Jeg følte, at vi havde redet stormen af, men så kom scoringen, som blev rettet af, og vi kunne ikke gøre noget ved det. Det var uheldigt, men jeg er tilfreds med den måde, drengene svarede igen på i anden halvleg, hvor vi i højere grad viste, hvordan vi vil spille i denne sæson, men vi tog ikke vare på vores muligheder, lød det fra den debuterende AGF-træner, der undrede sig over, hvorfor VAR ikke kom på banen i situationen, hvor Mikael Anderson blev nedlagt i feltet efter en halv time.

- Jeg forstår ikke, hvorfor vi har VAR. Det var et klart straffespark til Mikael, men ingen VAR-reaktion. VAR er til for at hjælpe dommeren. Dommeren kan misse ting. Det er ikke ham, jeg kritiserer, men VAR burde have grebet ind, sagde Uwe Rösler efter kampen.