OFFER FOR TRAGISK ULYKKE MINDES TIL AARHUS WALK

22.07.2022 12:47

Aarhus Walk er en festlig dag, hvor vi hylder fællesskabet omkring AGF og de stærke bånd, der er mellem byen og AGF. På opfordring fra flere fans vil Aarhus Walk dog i år også blive brugt som anledning til at udtrykke medfølelse for den tragiske hændelse, som fandt sted i Tivoli Friheden forrige torsdag, hvor en 14-årig pige mistede livet.

Den tragiske ulykke i Tivoli Friheden har gjort et dybt indtryk på os alle. Vi synes derfor, det er helt naturligt at give mulighed for, at alle, der deltager i Aarhus Walk på søndag, kan vise deres respekt, når de i tusindvis går lige forbi Tivoli Friheden ganske få dage, efter ulykken er sket.

Helt konkret har vi sørget for 10.000 gerbera-stilke, som spillere fra Gjensidige Liga-holdet vil udlevere i krydset ved Tivoli Friheden til alle AGF-fans, der deltager i Aarhus Walk. Meningen er så, at man kan lægge den blomst, man får, på hækkene langs Stadion Allé for at mindes den 14-årige pige og vise sin medfølelse overfor de efterladte.

Aarhus Walk starter kl. 9.30 på Ingerslevs Boulevard, hvor pladsen åbner og frem til kl. 12.30 vil der være et tætpakket program med bl.a. musikalsk underholdning på scenen og AGF-andagt i Skt. Lukas kirken. Kl. 12.30 starter selve walken fra Ingerslevs Boulevard til Ceres Park, hvor AGF-fans i tusindvis vil gå i samlet flok.

 

KONCERNPARTNERE