NY TESTKAMP I DAG FOR 3F SUPERLIGAEN

02.07.2022 07:06

En udvidet træningskamp venter i dag i Brøndby

Lørdag den 2. juli kl. 14.30 spiller 3F Superliga opstartens anden testkamp, når Brøndby IF er vært for en træningskamp på deres anlæg i Brøndby. På grund af byggearbejde er kampen desværre lukket for tilskuere, men vi er klar med live-updates på vores live-twitter og har mere om testkampen her på AGF.dk efterfølgende.

De to hold har aftalt at spille 3 x 40 minutter i dag, så der kan komme nogen flere kamp-kilometer i benene hos begge hold.

Der bliver derfor sandsynligvis masser af spilletid til hele truppen, der da også også er stor til kampen og ser sådan her ud:

Jesper Hansen, Daniel Gadegaard, Yann Bisseck, Frederik Tingager, Thomas TK, Alexander Munksgaard, Tobias Mølgaard, Eric Kahl, Anthony D’ Alberto, Sebastian Hausner, Nicolai Poulsen, Albert Grønbæk, Mads Emil Madsen, Zach Duncan, Mikael Anderson, Gift Links, Adam Daghim, Fredrik Brandhof, Patrick Mortensen, Dawid Kurminowski, Frederik Ihler, Diesel Harrington (U19), Oliver Olsson (U19), Asger Beck (U19), Emil Vestergaard (U19)

Dermed er der mulighed for, at Mads Emil Madsen, der blev præsenteret i går, kan få sin uofficielle debut i den hvide trøje.

Efter kampen i dag er der planlagt endnu en testkamp næste lørdag i Haderslev mod SønderjyskE og så er der jo premiere på 3F Superligaen den 17. juli. Husk vores første hjemmekamp den 24. juli med Aarhus Walk. Køb billet til den kamp her >>>>