NY ANGRIBER PÅ PLADS

BJ — 07.07.2022 12:30

AGF styrker offensiven med den 24-årige norske angriber Sigurd Haugen, der er hentet i norske Aalesunds FK.

Når 3F Superligaen sparkes i gang om ti dage, får cheftræner Uwe Rösler et nyt offensivt kort at spille ud. Sigurd Haugen er således ny angriber i den hvide trøje på en femårig aftale.

Haugen står i denne sæson noteret for syv mål i 13 kampe for Aalesunds FK i Eliteserien, og i seneste sæson havde han med 21 mål i 30 kampe stor andel i klubbens oprykning til den bedste norske række.

- Vi er meget tilfredse med, at det i kamp med flere andre klubber er lykkedes at hente Sigurd til AGF. Han er en hårdtarbejdende, aggressiv angriber, der skaber stor uro i modstandernes felt. Han har gode afslutningsfærdigheder, og så har han en mentalitet, der passer godt ind på vores hold og i en klub som AGF. Han har vist, at han kan levere varen i den bedste række i Norge, og vi har en stor tro på, at han i vores miljø kan tage det næste skridt i sin udvikling, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye, der samtidig hilser den øgede konkurrence om de forreste pladser velkommen.

- Med tilgangen af Sigurd styrker vi konkurrencen om de forreste pladser. Det har været vores mål at tilføre nogle lidt andre kompetencer på angriber-positionen, end dem vi har i forvejen, og det får vi med Sigurd, der giver Uwe flere taktiske muligheder i offensiven.

Stor tro på projektet
Udover Aalesund har Sigurd Haugen repræsenteret belgiske Royale Union Saint Gilloise samt Sogndal og Odds BK. Nu glæder han sig til den helt nye udfordring i Aarhus og 3F Superligaen.

- Jeg er både stolt over og meget glad for aftalen, og jeg ser frem til nogle gode år i Aarhus. Jeg har virkelig stor tro på projektet. Uwe og Stig Inge har solgt det på en god måde, og jeg glæder mig til at være med til at bygge noget godt op. Der er et enormt potentiale i klubben, og jeg er kommet for at være med til at forløse dette potentiale – og også få mit eget potentiale ud, siger den nye AGF-angriber.

Sigurd Haugen har sin første arbejdsdag allerede fredag.

KONCERNPARTNERE