IHLER UDLEJES TIL VALUR

BJ / Foto: Ole Nielsen — 08.07.2022 15:00

Frederik Ihler udlejes for resten af efterårssæsonen til den islandske klub Valur Reykjavik.

I dagens testkamp mod SønderjyskE blev Frederik Ihler skiftet ind med få minutter igen. Det var sidste gang, at han bar den hvide trøje i denne omgang, for i de kommende måneder skal han vænne sig til at trække en anden trøje over hovedet og til helt nye omgivelser. Den 19-årige angriber, der har spillet i AGF siden 2017, er blevet udlejet til Valur Reykjavik på en aftale, der gælder resten af efterårssæsonen.

- Frederik er en lokal dreng, som er udviklet i vores talentafdeling, og som vi har stor tiltro til.  Han har brug for at få mere kontinuerlig spilletid for at tage de næste skridt i sin udvikling, og han er også selv meget sulten efter at vise sig frem. Her er et halvt år i Valur en rigtig god mulighed for ham. Lejeaftalen skal alene ses som et led i hans udvikling, og jeg er sikker på, at opholdet vil være med til at udvikle ham, og at vi derfor om et halvt år får ham tilbage i en stærkere udgave. Vi har gode relationer på Island, og vi glæder os til at følge ham for Valur, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

I Valur, der efter 11 kampe er placeret på en fjerdeplads i den bedste række i Island, bliver Frederik Ihler holdkammerat med Jesper Juelsgård, og en anden tidligere AGF-angriber, nemlig Aron Johansson.

KONCERNPARTNERE