GÅ MED AGF LEGENDERNE OG STØT BØRNETELEFONEN

11.08.2022 12:56

Gå til hjemmekamp i Ceres Park og støt Børns Vilkår.

Når AGF’s 3F Superligahold efter weekenden møder Lyngby Boldklub hjemme i Ceres Park er en del af publikum kommet til stadion på gåben. De deltager nemlig i en vandring før kampen til fordel for Børns Vilkår og Børnetelefonen. Her kan man gå sammen med AGF-legender som Martin Jørgensen, Steffen Rasmussen, Troels Rasmussen og flere andre og samtidig støtte en god sag.

Gåturen er en del af et stort velgørenhedsarrangement; ”Gå for BørneTelefonen”, hvor der over hele landet er arrangeret forskellige gå- og vandringsture til fordel for Børns Vilkårs BørneTelefonen.

I Aarhus støtter AGF, hummel, Ceres og Spiselauget arrangementet, der altså finder sted inden 3F Superligakampen på mandag. 

Gåturen er åben for alle, som vil have en oplevelse inden kampen og samtidig støtte det gode formål. Billetten koster 500 kr. og for det får man både forplejning, halstørklæde, adgang til kampen med en VIP-oplevelse, samt ikke mindst muligheden for at møde nogen af AGF’s tidligere spillere til en spændende fodboldsnak under gåturen. Og så støtter man altså samtidig Børns Vilkårs arbejde med BørneTelefonen.

- Det er fantastisk for os, at vi har kunne lave et samarbejde med AGF’s Legender, som giver gåturen en helt ny dimension. Både ved, at deltagerne kan gå sammen med nogen af de store spillere fra historien og slutte dagen med en spændende kamp på Ceres Park. Det skal nok blive en helt speciel dag for os alle sammen, siger Flemming K.P. Dybbøl fra Børns Vilkår i Aarhus.

Alle kan deltage i gåturen. Man køber adgang her >>>

Turen starter fra John Stampes Plads mandag den 15. august kl. 16.30.

Om Børns Vilkår:
Siden 1977 har Børns Vilkår arbejdet for at stoppe svigt og for børns ret til en tryg barndom.

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes, hverken af barnets nærmeste eller af samfundet. På BørneTelefonen er der tusindvis af samtaler med børn, som fortæller det, de ikke kan tale med andre om.

Det giver Børns Vilkår en unik indsigt i børns tanker og problemer; en indsigt, som organisationen handler på. Arbejdet styrker børns rettigheder og børns tro på sig selv, og sikrer, at alle børn har mindst én, som lytter og hjælper. Børns Vilkår er der for børnene hver dag. Se mere her.