FEM NEDSLAG INDEN LOKALOPGØRET PÅ SØNDAG

28.07.2022 10:54

Vi fik en flot start på sæsonen hjemme i Ceres Park, da det blev til en 3-1 sejr over Viborg FF efter Aarhus Walk i søndags. Nu gælder det en ny hjemmekamp på søndag den 31. juli, når Randers FC kommer til byen til et lokalbrag af de store.

Der er kampstart på søndag kl. 14 og vi satser på igen, at se over 10.000 på lægterne. Så skynd dig at sikre en billet lige her >>> Og lad os så traditionen tro slå ned på fem overskrifter for kampen.

Mere end 10.000 igen?
Med 10.036 tilskuere til den første hjemmekamp fortsætter I med at imponere på lægterne med et flot fremmøde efter vi i seneste sæson havde det højeste tilskuergennemsnit i Ceres Park i mere end 10 år. Med udsigterne til et spændende lokalbrag og pænt sommervejr på søndag, håber vi igen at se mere end 10.000 på Ceres Park. Billetsalget er i hvert fald pænt i gang.

Tidligt lokalopgør
Det er ikke så tit, vi har set lokalopgøret mod Randers FC så tidlig på sæsonen som i år. Sidste år mødtes vi også i Ceres Park om sommeren, hvor det for næsten præcist et år siden - den 1. august - blev til et nederlag, der skal revancheres på søndag. Men ellers er lokalopgørene mod Randers FC for det meste kommet lidt senere ind i sæsonen end i runde tre som det er i 3F Superligaen på søndag.

Flag
I søndags var Stadion Allé et hvidt hav af flag efter vi havde udleveret gratis flag på Ingerslevs Boulevard. Tag endelig flaget med igen på søndag, så vi kan genskabe den smukke kulisse fra sejren over Viborg, hvor de hvide flag satte en flot kulisse.

Skulle man mangle et flag på søndag, så er det også muligt at få udleveret et gratis flag inden kampen. Det foregår i AL Bank Fanzonen. Så der skulle ikke være nogen undskyldninger for ikke, at ha’ et flag på søndag - og selvfølgelig flage med det.

Poulsen på 100
Søndag fejrer vi Nicolai Poulsen, som passerede 100 kampe for AGF mod Viborg FF. Derfor er der blomster til midtbaneslideren inden kampen søndag. Gi' ham et ordentlig bifald inden kampen for det flotte jubilæum.

Tag familien med
Med et kamptidspunkt kl. 14 er søndagens kamp ideel til en tur med familien i Kongelunden. Vi dækker op til sjov i AL Bank Fanzonen, hvor der blandt andet vil være hoppeborge og fodboldaktiviteter. Og så kan man møde freestyleren Mikkel Christensen, der spiller for Brizze FC og har to danmarksrekorder i flest jongleringer på et minut. Mikkel optræder i fanzonen inden kampen, hvor man også kan spille med ham. Så tag familien med til fodbold og find frem til AL Bank Fanzonen inden kampen.