AGF KVINDEFODBOLD: VELKOMMEN TIL SARAH SUNDAHL

05.07.2022 11:36

AGF Kvindefodbold henter fynsk midtbane-motor

Fyn er som bekendt fin - og de har mange fine fodboldspillere. Nu henter AGF Kvindefodbold en af de bedste unge fodboldspillere fra Odense Q.

Således skifter Sarah Sundahl den bordeaux-farvet Odense-dragt ud med den hvide i Aarhus efter den tyveårige midtbanespiller har underskrevet en toårig aftale med AGF Kvindefodbold.

- Sarah er en dynamisk midtbanespiller, der både har blik for det offensive og defensive del af midtbane-spillet, og trods hendes unge alder har hun for længst vist sit værd i de øverste rækker. Hun har masser af talent og en god spilforståelse, og hun besidder også nogen af de værdier som vi sætter pris på i AGF.

- Hun er hårdt arbejdende og meget seriøs med sin sport, og vi tror, at hun er klar til at tage det næste skridt og fortsætte sin udvikling hos os i Gjensidige Kvindeligaen, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Sarah Sundahl kommer til Aarhus med mange ungdomslandskampe for Danmark i bæltet. Aktuelt er hun noteret for 16 U19 landskampe. Nu ser hun frem til at fortsætte sin udvikling i AGF Kvindefodbold.

- Jeg er virkelig glad for, at jeg nu skal til AGF. Jeg har spillet i Odense hele mit liv, så nu er jeg klar til nye udfordringer og et nyt kapitel i min karriere. Og her viste AGF sig som det rigtige sted. Jeg havde andre muligheder, men set-up’et i AGF, kulturen og værdierne tiltaler mig som spiller og som menneske, så jeg var egentlig ikke i tvivl om, at det var her, jeg skulle fortsætte min karriere, siger Sarah Sundahl, der støder til truppen, når AGF Kvindefodbold starter sin opstart til den kommende sæson den 11. juli.

- Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og til at komme i gang med en spændende ny sæson, tilføjer Sarah Sundahl, der slutter sig til sin nye klub, når truppen starter opstarten frem mod den nye sæson den 11. juli.

AGF Kvindefodbold starter sæsonen med en hjemmekamp mod Kolding IF den 5. august.