AGF KVINDEFODBOLD: STABEN OM LIGA-HOLDET STYRKES

01.08.2022 08:46

Her kort tid inden AGF Kvindefodbold tager hul på den tredje sæson i Gjensidige Kvindeligaen, udbygges staben omkring førsteholdet med flere kompetencer og personer.

Allerede i vinters blev Regin Iversen tilknyttet som chefscout for AGF Kvindefodbold. Regin kommer med mange års erfaring fra kvindefodbolden i FC Thy/Thisted og AaB, og han skal hjælpe den sportslige sektor med at blive endnu skarpere på den både interne og eksterne rekrutteringsproces.

Nu er lederstaben blevet udvidet med Peter Pedersen, der skal sætte fokus på den individuelle udvikling hos spillerne i både ungdom og senior i AGF Kvindefodbold. Som ny Rekrutterings- og performance ansvarlig får Peter Pedersen fokus på en god og tilstrækkelig rekruttering - samtidig med, at han skal sparre med den sportslige sektor i hverdagen.

Peter Pedersen - der har en DBU P Licens - har senest været i AaB, men har også tidligere arbejdet i Kolding Q og Skovbakken, og vender dermed altså hjem til den århusianske kvindefodbold.

- Vi har konstant fokus på, hvordan vi kan optimere vores rammer og vores sportslige set-up. Dermed kigger vi også på staben omkring både førsteholdet og vores U16 og U18 DM. Med tilgangen af Regin og Peter har vi fået nogen virkelig gode kompetencer ind og en enorm erfaring inden for kvindefodbold på højeste niveau i Danmark.

- Peter har for eksempel en stor knowhow på den individuel træning og vil bidrage ind mod den sportslige sektor på en meget positiv måde. Det vil Regin også, som allerede har løbet mange meter for at vi står skarpt frem mod den kommende sæson, og hans indsats bærer præg af vestjyske hårdarbejdende dyder. Så vi er overordentlig glade for, at vi har kunne tilknytte både Peter Pedersen og Regin Iversen, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.