AGF KVINDEFODBOLD: FARVEL TIL TRE SPILLERE

27.07.2022 15:49

Frem mod premieren på Gjensidige Kvindeligaen fortsætter forberedelserne for AGF Kvindefodbolds førstehold. Hen over sommeren er truppen blev justeret med flere til- og afgange, og det er nu tid til at sige farvel til tre spillere, som har været en del af holdet i den seneste sæson.

Således forlader Thea Rhode os til fordel for Fortuna Hjørring, mens også Emma Andersen og Jenna McCormick stopper i den hvide trøje. Andersen drosler ned for fodbolden, mens Jenna McCormick rejser hjem til sit hjemland, Australien.

- Der skal lyde en stor tak til alle tre spillere og et stort held og lykke med deres nye fremtid - om det er så på fodboldbanen eller udenfor. Når en sæson er slut, sker der ofte en udskiftning i truppen, og denne sommer har ingen undtagelse været for os.

- Nogle af dem, der forlader os har været hos os længe - andre i kortere tid. Men fælles for dem alle er, at de har ydet en brav indsats for holdet og klubben. Og vi sender dem nu videre med en stor tak for indsatsen og ønsker dem al mulig held og lykke i fremtiden, siger chef for AGF Kvindefodbold Marie Greve.

AGF Kvindefodbold starter sæsonen i Gjensidige Kvindeligaen med en hjemmekamp mod Kolding IF den 5. august hjemme i Ceres Park.