AGF KVINDEFODBOLD: AUSTRALSK STYRKELSE AF FORSVARET

28.07.2022 07:20

AGF Kvindefodbold er godt i gang med forberedelserne til den nye sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Nu styrker vi truppen med en tilføjelse til forsvaret i form af den 23-årige australske centerback, Matilda McNamara, som kommer til AGF fra den australske klub; Adelaide United fra A-Leaugue Women.

Her fik hun sin debut allerede tilbage i 2015/2016 sæsonen og fik for alvor sit gennembrud i 2020/21-sæsonen og i juni i år fik hun sin første udtagelse til det australske landshold.

- Matilda har haft en opadgående og positiv udvikling, som vi har fulgt med stor interesse i et stykke tid, og vi tror på, at hun kan styrke vores defensiv med et stærkt forsvarsspil og et godt blik for spillet fremadrettet.

- Hun er en forsvarer med power og fart, som har gjort det rigtig flot hen over de seneste to år, og vi tror, at hun kan fortsætte sin gode udvikling hos os og bidrage positivt til vores kommende sæson, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Selv ser Matilda McNamara - der har lavet en toårig aftale med AGF - meget frem til at spille i AGF og i Gjensidige Kvindeligaen.

- Jeg kender klubben fra Jenna (McCormick red.) og har kun hørt godt om AGF og om Aarhus. Jeg har i et stykke tid haft en ambition om at komme til Europa, og jeg tror, at den danske liga og AGF er et godt sted for til at fortsætte min udvikling som spiller. Så jeg ser meget frem til det - det skal nok blive sjovt.

- Der er kommet flere nye spillere ind her i sommer, og det ser ud til, at vi får et stærkt hold til den kommende sæson. Nu skal vi arbejde hårdt, lære hinanden at kende, og så tror jeg det bliver et godt efterår for os, siger Mathilda McNamara, der kan få sin debut næste fredag, hvor AGF Kvindefodbold starter sæsonen hjemme mod Kolding IF i Ceres Park.