AGF KVINDEFODBOLD: ASSISTENTTRÆNER STOPPER

07.07.2022 07:17

Frem mod den kommende sæson i Gjensidige Kvindeligaen foretager AGF Kvindefodbold en udskiftning i trænerstaben for førsteholdet. Således stopper assistenttræner Allan Nørgaard.

- Allan har været med os gennem flere år. Først da vi hed VSK og siden i AGF Kvindefodbold. Ja, helt tilbage fra Skovbakken dagene har Allan været en del af lederne bag vores førstehold. Men nu er det tid til nye impulser og et frisk pust i vores trænerstab, og efter en samlet vurdering har vi besluttet, at sige tak for nu til Allan, som vi skylder en kæmpe stor tak for indsatsen og for hans store arbejde for kvindefodbolden i Aarhus.

- Allan har gennem tiden arbejdet sammen med seks cheftrænere og har med sit engagement, sin flid og sit store hjerte altid været en vigtig og meget værdsat del af klubben. Derfor er det på alle mulige måder svært at sige farvel og Allan skal forhåbentlig ud og gøre en forskel i et andet miljø, hvor han kan bidrage med alt det, vi ved han er god til, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

For Allan Nørgaard selv er det nu en epoke, der slutter efter mange års lederarbejde i århusiansk kvindefodbold.

- Jeg har haft 15 fantastiske år og har virkelig nydt at komme i klubben - om vi så har heddet Skovbakken, VSK eller som i de senere år AGF Kvindefodbold. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med både dygtige trænere og mange talentfulde og hårdt arbejdende spillere, og jeg er glad for, at jeg været en del af den udvikling, som kvindefodbolden i byen har været igennem og forhåbentlig fortsætter i de kommende år med de positive vinde og tiltag, som der nu er i AGF Kvindefodbold. 

- Nu er det tid til nye øjne og andre kompetencer på trænerbænken. Jeg ønsker alle i og omkring holdet alt det bedste for fremtiden, siger Allan Nørgaard.

AGF Kvindefodbolden er i gang med processen med at finde en ny assistent til cheftræner Katrine S. Pedersen.