AGF FORLÆNGER MED ANFØREREN

24.07.2022 09:40

Angriber Patrick Mortensen har sat sin signatur på en ny kontrakt, der gælder frem til sommeren 2024. Det har sportschef Stig Inge Bjørnebye netop fortalt vores partnere inden dagens kamp mod Viborg FF.

119 kampe og 54 mål. Sådan hedder Patrick Mortensens statistik i AGF indtil videre, og i de kommende to sæsoner får den 33-årige angriber rig lejlighed til at udbygge de tal, idet han har lavet en ny kontrakt, der nu løber til udgangen af 23/24-sæsonen.

- Patrick har spillet en betydningsfuld rolle i AGF, siden han kom til klubben i januar 2019, og han bliver også i de kommende sæsoner et vigtigt omdrejningspunkt for os.

- Han er stadig meget sulten og jagter nye mål for klubben og sig selv, og så er han en rollemodel for de andre spillere. Han er professionel i alt, hvad han foretager sig, og forsøger hver dag at være den bedste udgave af sig selv. Han er på den måde med til at skabe den kultur, der skal gennemsyre vores hold, og vi er glade for, at han er en del af vores hold i de kommende år, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye om kontraktforlængelsen.

Elsker klubben
Patrick Mortensens nuværende aftale stod til at udløbe til årsskiftet, og anføreren har gjort sig mange overvejelser om fremtiden. Men i sidste ende har han ikke været i tvivl om, at han fortsat skulle bære AGF-logoet på brystet.

- Jeg er gået efter min mavefornemmelse. Jeg kan godt lide at være i AGF. Jeg elsker klubben og de mennesker, jeg arbejder med i dagligdagen, og faciliteterne er fantastiske. Og jeg føler fortsat, at AGF er det rette sted for mig at udvikle mig, fortæller Patrick Mortensen og betoner i den sammenhæng også betydningen af det nye projekt, der er blevet søsat med ankomsten af den nye cheftræner; Uwe Rösler.

- Uwe er kommet ind med nye, spændende idéer, og det projekt vil jeg gerne være en del af. Han har helt klart haft en betydning for mit valg. Det er fedt, at der er blevet optimeret på nogle ting og trykket på nogle knapper. Vi bliver presset på en anden måde i hverdagen nu, og det tiltaler mig helt vildt. Jeg har stadig masser af motivation for at blive bedre og udvikle mig hver dag, og jeg er glad for, at det også i de næste par år bliver i AGF. Jeg elsker at være i AGF og i Aarhus, og min familie trives sindssygt godt, så det kunne ikke være bedre, siger Patrick Mortensen, der altså kl. 14 fører holdet på banen til dagens kamp i Ceres Park.