AARHUS WALK: GRATIS RUNDSTYKKE TIL DE MORGENFRISKE

BJ — 15.07.2022 05:04

Kom i god tid til Aarhus Walk søndag d. 24. juli og start dagen med rundstykke og kaffe

Sæsonens første hjemmekamp søndag d. 24. juli indledes traditionen tro med Aarhus Walk. Allerede fra kl. 9.30 er AGF-fans i alle aldre velkomne på Ingerslevs Boulevard, hvor vi byder på underholdning og AGF-andagt frem mod den fælles ’Aarhus Walk’ til Ceres Park. Og til de morgenfriske er der et gratis rundstykke.

- Vi håber, at flere tusinde AGF-fans ligesom de foregående år vil være med til at markere sæsonens første hjemmekamp og møde frem på Ingerslevs Boulevard. Til de første 1000, der dukker op, byder vi på et gratis rundstykke. Det er også muligt at nyde en velsmagende kop Aarhus-kaffe fra BKI Kaffe, men den skal dog købes – og alle de penge, der kommer ind her, går ubeskåret til tifoarbejdet, fortæller eventchef i AGF, Hanne Stadsgaard

Gratis AGF-flag
Det er ikke kun rundstykkerne, der er gratis. Flere tusinde AGF-flag deles også ud til alle de fremmødte.

- Når man ankommer til Ingerslevs Boulevard, står spillere fra vores talentafdeling klar til at dele gratis flag ud. Der plejer at være stor rift om flagene, som er med til at skabe en flot visuel ramme om Aarhus Walk, siger Hanne Stadsgaard.

Andagt, Lord Siva og gamle kendinge
I løbet af formiddagen vil der fra scenen på Ingerslevs Boulevard være forskellige indslag. De gamle Aarhus Walk-kendinge Bogfinkevej og Den Evige Nedtur er naturligvis atter klar til at sætte gang festen. I samarbejde med CERES har vi også den store fornøjelse at kunne præsentere Lord Siva, som man senest kunne høre i Aarhus, da han varmede op for Thomas Helmig til AGF-ambassadørens stadionkoncert i Ceres Park. Nu vender Lord Siva tilbage for at sende os godt afsted til Aarhus Walk.

Traditionen tro er der også mulighed for at sende de bedste tanker til sæsonen, når Skt. Lukas Kirke kl. 11.00 holder AGF-andagt.

Ca. kl. 12.30 starter den fælles vandring ad Stadion Allé mod Ceres Park, hvor et hvidt skue af flere tusinde AGF-fans i alle aldre i samlet flok går til sæsonpremieren på hjemmebane.

KONCERNPARTNERE