AARHUS WALK: EN FESTLIG MEN OGSÅ RØRENDE DAG

Foto: Allan Høgholm — 25.07.2022 10:20

Den fjerde Aarhus Walk løb af stablen i går. I år med en særlig indlagt mindestund. Se billeder fra den både festlige og rørende dag her.

Søndag bød på sæsonens første hjemmekamp og dermed også Aarhus Walk, som i år blev afviklet for fjerde gang. Som altid startede vi på Ingerslevs Boulevard med masser af musik fra scenen og et møde med cheftræneren. Så Uwe Rösler var for første gang på scenen til Aarhus Walk inden den første hjemmekamp for vores nye cheftræner.

Han kunne så hilse på cheftræner for AGF’s kvinder, Katrine S. Pedersen, som blev hyldet for sin indlemmelse i Fodboldens Hall of Fame. 

Traditionen tro var Skt. Lukas Kirken også vært for en AGF Andagt, hvor der som altid var stuvende fuldt i kirken for enden ad Stadion Allé.

Fuldt var der også foran scenen, da Lord Siva gik på som det sidste musikalske højdepunkt inden der var fælles afgang mod Ceres Park.

Eftertænksomhed
Men dette års Aarhus Walk var ikke som de forudgående år. For da de godt 5000 hvidklædte fans nåede frem til Tivoli Friheden var det tid til stille eftertænksomhed. For i lyset af forrige uges tragiske begivenhed hos vores naboer, hvor en 14-årig pige mistede livet, var der indlagt muligheden for at lægge en blomst ved Friheden i minde og i respekt for den omkomne og hendes familie.

Det blev en smuk og rørende stille stund inden Aarhus Walk fortsatte mod Ceres Park og en dag, der altså endte med en fin hjemmesejr i årets første kamp.

Næste hjemmekamp er allerede på søndag, når Randers FC kommer på Ceres Park til det første lokalopgør i den nye sæson. Det er kl. 14 og billetter findes her.

Se reportage fra Aarhus Walk fra TV2/Østjylland

Århus Stiftstidendes reportage fra dagen

JP Aarhus var også forbi Aarhus Walk