UDSKIFTNING PÅ TRÆNERBÆNKEN I 3F SUPERLIGAEN

05.01.2022 13:00

Morten Karlsen stopper som assistenttræner for AGF’s 3F Superligahold. Han afløses af Kenneth Dokken, der tiltræder i AGF snarligt.

Der kommer et nyt ansigt i trænerstaben for 3F Superligaen i skikkelse af norske Kenneth Dokken, der tiltræder som ny assistenttræner i forbindelse med opstarten på det nye år.

Kenneth Dokken - som er 43 år - kommer fra en stilling som assistenttræner i Vålerenga, hvor han har arbejdet siden februar 2020. Tidligere har han været cheftræner i de norske klubber, Notodden og Birkebeineren.

Med Kenneth Dokkens tiltrædelse stopper Morten Karlsen som assistenttræner for 3F Superligaholdet.

- Det har været en spændende tid i en klub, der er på vej frem på mange fronter. Og jeg har forhåbentlig været med til at lægge nogle nye byggesten som en del af et trænerteam med dygtige og gode kollegaer. Men nu er det tid til nye tanker og ideer i trænerteamet. Og derfor er det også blevet tid til, at jeg nu drager videre mod nye udfordringer og jeg ønsker alt det bedste fremover til både stab og spillere i AGF, siger Morten Karlsen.

- Vi takker Morten Karlsen for en god tid i AGF. Han har en solid baggrund - både som træner og som spiller - og han har været en afholdt del af staben i sin tid i AGF. Vi ønsker Karlsen alt muligt held og lykke fremover med hans næste udfordring, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.