TESTKAMP LØRDAG: SÅDAN SER DU MED

27.01.2022 10:51

Desværre bliver opstartens første testkamp uden tilskuere. Men derfor kan man følge med alligevel.

Lørdag den 29. januar spiller 3F Superligaen opstartens første testkamp, når vi er værter for EfB på Fredensvang. Det er første træningskamp oven på opstartens første træningslejr og den kommer kort tid inden truppen igen rejser på træningslejr.

Desværre har vi ikke mulighed for at invitere publikum til testkampen. Den spilles nemlig på Bane 2 på Fredensvang, hvorfor det bliver vanskeligt at håndhæve de Corona-restriktioner, som jo stadig gælder nogen få dage endnu. For eksempel, at tilskuere til udendørs idrætsarrangementer i al væsentlighed skal sidde ned.

Derudover er Fredensvang samme dag også værter for nogen ungdomskampe, som - under hensyntagen til den afstand, sikkerhed og forsigtighed, vi fortsat skal udvise overfor 3F Superliga-truppen - ikke er foreneligt med mange tilskuere på Fredensvang samtidig.

Men man kan se kampen direkte på live-stream, når vi i samarbejde med Arbejdernes Landsbank sender kampen på AGF TV. Her starter vi transmissionen med en direkte optakt kl. 12.45 og så er der kampstart kl. 13. Efterfølgende kan man naturligvis også få mere om testkampen på alle AGF’s platforme.

Næste testkamp i opstarten bliver den 3. februar mod Bodø/Glimt på træningslejren. Det vides endnu ikke om den kan livestreames hjem til Aarhus. Det arbejder vi i øjeblikket på.

AGF Kvindefodbolds første testkamp spilles i øvrigt fredag aften mod FC Thy/Thisted Q i Kjellerup. Den kan følges med opdateringer på Facebook og med referat her på AGF.dk efter kampen.

KONCERNPARTNERE