SEJR I MÅLRIG TESTKAMP

29.01.2022 13:00

Hele 7-0 vandt vi lørdag, da 3F Superligaen spillede testkamp mod EfB i Aarhus.

Mens Danmark forberedte sig på storm, så spillede 3F Superligaen vinterens første træningskamp, da vi i dag testede mod EfB på Fredensvang.

Her var det tid til at spillede 11 mod 11 for første gang siden november, og det så ud til at gutterne havde glædet sig til at komme ud og spille noget bold. I hvert fald kom vi hurtigt foran, da Patrick Mortensen allerede efter to minutter opfangede en løs bold i Esbjergs felt og kunne bringe os foran.

Kort efter blev den så 2-0, da Yann Bisseck fik bolden over stregen efter et AGF-hjørnespark. Men der kom flere mål i første halvleg, for der var knapt spillet en halv time, da Frederik Brandhof fandt Jon Thorsteinsson, der elegant lagde bolden i kassen til 3-0.

I den anden ende havde EfB også deres muligheder. Blandt andet et par giftige hjørnespark. Men hver gang fik vi afværget og for det meste stod der AGF på spillet i 1. halvleg, der sluttede med et mål mere, da Albert Grønbæk gjorde det til 4-0 inden pausen.

2. halvleg

I anden omgang tog vinden til på Fredensvang og der blev skiftet flere spillere i en større udskiftning efter en times tid. Det ændrede dog ikke synderligt på kampbilledet, hvor hjemmeholdet fortsatte med at trykke gæsterne under de vejrmæssige udfordrende forhold. Og igen kom vi hurtigt på tavlen i 2. halvleg, da Grønbæk scorede på et flot langskud til 5-0. Også Mortensen kom igen på tavlen i 2. halvleg, da han scorede til 6-0 efter flot forarbejde af Eric Kahl.

Dawid Kurminowski ville også være med efter han var skiftet ind og kunne score til 7-0 efter han kom først på bolden tæt under mål.