SÅDAN STARTER FORÅRET FOR AGF KVINDEFODBOLD

24.01.2022 13:00

Den 26. marts starter turneringen for AGF's kvinder.

Mens AGF Kvindefodbold er godt i gang med forberedelserne til foråret, er førsteholdets kampprogram nu på plads. Og her venter en række spændende kampe i kvalifikationen til Gjensidige Kvindeligaen, som jo nu er her, hvor der skal kæmpes efter efterårets syvendeplads ikke rakte til slutspillet i Gjensidige Kvindeligaen.

Første turneringskamp er mod AaB på udebane den 26. marts kl. 14., mens første hjemmekamp er mod B.93 den 2. april kl. 13. Derefter venter endnu en hjemmekamp mod Varde IF den 16. april kl. 13 før turen går til Odense Q den 23. april kl. 14.

Og netop Odense Q starter vi med, når foråret åbner med en kvartfinale i Sydbank Kvindepokalen. Den spilles i Odense den 5. marts kl. 15 på Marienlystcentret, hvor alle AGF’ere er velkommen, hvis man vil bakke kvinderne op i drømmen om semifinale

Man kan følge alle AGF Kvindefodbolds kampe i kval-række på Kvindeliga.dk. Hjemmekampene kommer enten til at blive spillet på Ceres Park eller Vejlby Stadion. Hold øje med vores platforme for info om spillested og billetsalg, når de enkelte kampe nærmer sig.

Første testkamp for kvinderne spilles på fredag i Kjellerup mod FC Thy/Thisted Q.